Tuesday, March 15, 2011

aku yang sedang lemau !!

memandangkan aku sedang lemau
aku hanya BW saja tanpa tinggal komen 


aku  tak larat ....
huhuhu


Note: dah 2 hari nih ..pesal la .... 

16 comments:

syawalsimpsons said...

MMM..YANG KE DUA LA 2 EIMA...HEHEHEH...sah ni..

MrS. F!zA said...

sindrom lemau sbb mabuk la tu..hihi

MRS. K said...

ye ke ko naik? time tu aku dah masok bilik kot! nak cepat lor nak anta mak aku pi klia pulak

::Mamalyna:: said...

ai tak ngandung pun kadang2 lemau jugak..

~aSHa~ said...

ehehehehe bape bulan dah ni?

ummiaqeef said...

setuju ngan mamalyna...hehehe...

@e_da said...

takpe la.. rest.. dah larat baru leh menaip.. heheh

ch@ said...

pembawakan budak memang macam tu, hahaaa. macam adik kpd oni ni la. tak larat mak dia nak menaip.

eima said...

@syawalsimpsons

dah sah dah pun ..kekke

eima said...

@MrS. F!zA

aku alahan mlm la...siang tak de .. tp aku mls je

eima said...

@MRS. K

ye la ... mayb dlm 10 minit pastu ..aku dok round fahim tak mo dok diam ...tak dak dah ko ...huhu br nk bagi fahim berknalan ngan hadif

eima said...

@::Mamalyna::

lemau ... huhu
aku jarang lemau slalunye energetic je ...

eima said...

@~aSHa~

2 bulan kot ...

eima said...

@ummiaqeef

wei cikgu alin kate .. aqeef memula nangis pastu ...die sgt lasak ... hehe

eima said...

@@e_da

lemau bkn takat tak larat tp tak dak ideas

eima said...

@ch@

huhuhhu nape tah ...
fahim dulu mama die energetic cergas ... mkn semua bantai hak ni ..die lain mcm sikit ...