Tuesday, March 8, 2011

Free Gift Sustagen

yang aku suka pasal sustagen wat promosi 
@pun bg hadiah mesti harga die akan lebih rendah dr selalu
cam sesetengah produk klu wat promosi/free gift mesti harga akan melambung

dah 2 kali sejak Fahim minum susu ni 
ade free gift mesti harga RM47+
harga biasa RM 58.+ 
kat darulsalam RM 50.+ 

kali nih dpt 


ni waktu beli kat C4 Kuantan 
yan beli kat sini dpt bentuk watermelon slice 

cantek la ...



Note : suka aku klu beli brg murah pastu dpt plak free gift .....

14 comments:

Nini D.. said...

aku pon suka..:)

ummiaqeef said...

same la...sape x suke barang free? hahaha..i like too..

pg td nampak fahim nangis sambil baring. aqeef ngan fahim berduet di pagi hari,sampai ke simpang dgr lagi,hahaha..sabo je la.

Amy Syaquena said...

eima , kalau dah namenya barang free semua orang suka termasuk i hehe...

Nad @ MamaZakwan said...

free...?? kite suke jugak ^_^

MrS. F!zA said...

susu pon ada bg brg free..bestnya weiii

@e_da said...

alamak ada hadiah cantik.. mcm nak beli gak tp sape yg nak minum susu tu.. heheh mika minum susu lain

eima said...

@ummiaqeef

ptt la aku dgr nyaring bunyi tak cam suara fahim rupanya aqeef ...
pe la nk jd ngan budak 2 org tu ..elok la tu ptt nye fahim dah kenai geng nangis die... tp bila tanya kenai tak aqeef die jwb tak ...sabo je la

.::Lynn::. said...

bak satu

mamalieyna said...

memang baguslah..sllu kita tertipu sbb diorang naikkan harga then kasi gift, tp bagus la sustagen...arif tak minum sustegen..huu~

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

shantek la free gift sustagen..
my doter minum dutch lady.. so far takde adiah chantek2 yg dpt..
leh adiah sudu de r, heheheh..

LiErOSe~QiEmi said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh..comel wehhhhh.. anak aku tak pakai sustagen..

Amy Syaquena said...

beb x de update baru ke , x pe nanti petang amy datang lagi deh...miss u

ch@ said...

alaaa dutch-lady takde pun, cantikla. nnt la beli susu bg fahim. hahaha.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bsetnya eima, kita bulan depan nak try sustagen ni, ok ke ye sebab berat balqis tak mau naik tu yang try tu