Friday, March 11, 2011

Hadiah GA/Contest/Lucky Draw 2010 Part 1::semua yg tidak di up::


sebelum tu aku nk minta maaf bebanyak kat penganjur² sbb aku sblm ni tak sempat utk up kan hadiah2 yang aku telah terima pada Tahun 2010

semua ni adalah hadiah GA/Contest/Lucky Draw telah terima tahun 2010 tetapi tidak dimaklumkan penerimaan secara  di up kan di dlm entry


by



1st Giveaway Kasihartika

by








Contest posing Paling Cun

by
http://adiezaqistina.blogspot.com/






Contest Suka-suka

by





Wansteddy Giveaway




wan tersalah hantar frame dolly 



by



Top Commentor

by
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/







Lucky Draw by Rina!!


by
http://rinastories.blogspot.com/








Hadiah Persahabatan dr MamaZakwan sbb aku rajin pi komen kat blog die




18 comments:

MRS. K said...

bagus.. bagus.. rajin2 lagi join!

nanakimie said...

tahniah sis:)chantek2 semuanya..hehe

deelira@deeliraz said...

giler bnyk menang....
Tahniah

BIONIC WOMEN said...

dah x banyak join Ga atau menang aper2 GA dah

LiErOSe~QiEmi said...

gila banyak la weh manje.. dasattt2 lak tu hadiah.. tahniahhh

Amy Syaquena said...

Wah bagusnya ko..bertuah betul banyak ha memang..tahniah beb!

syawalsimpsons said...

mmg terbaek ni eima...mmmm...bestnyerl...

ummiaqeef said...

tahniah...byk menang GA ye..

MrS. F!zA said...

huhu ku pon nak giat la join contest..huhu

eima said...

@MRS. K

skrg nih dah tak rajin mood takd ak ..huhu

eima said...

@nanakimie

TQ ...tp TQ kpd penganjur ...sbb diorg yg baik ati tuh

eima said...

@deelira@deeliraz

br part 1..ade lagi ...huhu mls nk cari ngan amik gambo...mood ke laut

eima said...

@BIONIC WOMEN

sama la kite ... mood tak de .. bkn tak mo sapot

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

br separuh ..huhu

eima said...

@Amy Syaquena

TQ ...amy .. yg amy ima dah publish dulu ..huhu

eima said...

@syawalsimpsons

tu la... sronok ... bila kakak opis jeles aku byk dpt parcel..huhu

eima said...

@ummiaqeef

byk la gak ..
zaman tu aku rajin sgt

eima said...

@MrS. F!zA

rajin ..ade rezeki cam cutemum tuh ..hari2 menang GA/contest