Monday, March 7, 2011

Jagung Cup ade Lipan

ni cite selasa lepas 
tiap selasa ngan jumaat kat  Putrajaya ada pasar malam 

Jagung Cup tanpa mejerin 
mmg fav fahim

cam ne sekali pun aku yg rasmi dulu
utk safety

dah 2 kali suap 
pas dikorek²
aku tgk 2 kali bg mengesahkan 

sah mmg ade anak lipan 
eeuuuwwww

time tu seb baik Fahim belum mkn lagi 
aku terus terpk adakah ia boleh penyebab keracunan sbb lipan kan beracun 

terus aku ckp ngan enPanjang pastu terus aku sembunyikan tkt fahim nak


gambo tak brape nk clear guna enpon je 

aku tak pegi tukar/minta duit balik sbb org ramai aku mls ...
nk bersesak lagi 


huhu tobat tak beli lagi kat mamat tu



Note: aku prasan byk harga mkanan kat pasar mlm ctu dah naik harga le ...

17 comments:

:.nick.: said...

hoh pasar malam putrajaya bulan pose jer la aku jejak.lamer giler x g sane...geli la...caner ley ader lipan.

eima said...

ye la ko dok mana ...

tatau la ...tp eeiiii

Nad @ MamaZakwan said...

yekk..!!! naseb baik fahim tak makan lagi

ummiaqeef said...

eeuww..gelinye..eyeks..

amiey lee said...

yaAllah............. dioramg ni takde kebersihan langsung.. nasib la eima check dulu...kalu tak slamat masuk anak tekak??? copp anak lipan tu hidup lg ke idak???

MrS. F!zA said...

bluerkkk smpi lipan kecik tu pon leh masuk..heran aku.. kao lalat ke yela sbb terbang ni mcm dia ltk ats tnah lak..

.::Lynn::. said...

harus hati2 lepas ini

eima said...

@amiey lee

my dear .. sure la dah mate sbb dah kena kukus ... hahah

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

tahu tak pe ..
aku byk kan selawat je mudahan tak de effect kat aku

eima said...

@MrS. F!zA

mayb lipan tu dok dlm kulit jagung tuh ...
pastu diorg kat pasar mlm kan kopek sendrik biji jagung tuh ... bkn yg dlm pack kat pasaraya tu ...

eima said...

@.::Lynn::.

sila la hati2 ..huhu
tp yg aku pelik asal mende pelik² mesti dlm mknan aku ...

aku rasa dlm seminggu mesti aku akan jumpa sesuatu dlm 2-3 kali
lalat, semut, bulu, rambut, lipan, kaki lipas, ulat lalat(maggot)

huhu

Amy Syaquena said...

ish biar betul, nasib baik fahim x makan...

eima said...

@Amy Syaquena

seb baik la mama die amalkan mama test dulu ..haha

~aSHa~ said...

erk alamak

LiErOSe~QiEmi said...

gilerrrrr!!! sebbaik ko makan dulu wehhh, klu fahim, dia telan je, takde cek2 dah..

haah, barang byk naek harga sekarang, gaji bila nak naik???

eima said...

@LiErOSe~QiEmi
gaji tatau la pi la tanya org negeri ko tuh ...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

Ya Alllah dasyat nya mesti time dia rebus tu lipan tu allu then termasuk dalam wap tu mati lipan tu...sib baik peran kalo termakan tu mau jadik lain plak