Tuesday, March 29, 2011

Aku Tatau nk buh Tajuk pe Entry nih !!

mood aku masih ke laut
tah bila la nk balik ke darat aku pun tatau 
aku sekadar buka blog org baca² tak tinggal komen 
klu aku tinggal komen 
korg antara yg bertuah la ...


nk wat entry 
hari nih baru tgn aku rasa nk menaip 

batuk aku ... masih bersisa ... sikit² la..
alhamdulillah ok la ckit 


yang pasti esok aku akan bercuti 2 hari 
rabu & khamis
aku nk balik kg. aku nun diseberang laut tu 
kali ni tak naik flight sbb FIL ngan MIL nk ikut 
kena lalu jalan darat + jalan laut 

hopefully perjalanan aku esok pagi waktu naik bot tuh ok la 
almaklum la risau jugak sbb myammar kan baru lepas earthquake 
Malaysia pun dikatakan menghampiri lingkaran gempa

takut laut bergelora la ...





Note : Fahim demam ngan meragam nk ikut abah pegi work...... drama pagi hari yg buat aku pecut 100km/h di hiway putrajaya ...hopefully tak dak la speedtrap pepagi .... sape kate pemandu wanita mengundang kemalangan ?? betui mmg betui tp bkn aku ... aku tgk yg jantan pun ade gak yg byk keta cam bangang !!

16 comments:

MrS. F!zA said...

eima..aku lg la pgi td lggar lampu merah...uwaaaa aku trus rsa down tkut kna saman..kalo kena melayang rm300.. matik!!

eima said...

@MrS. F!zA

rasa nye tak dak pepe la ...
sbb klu ade polis di tempat kejadian die tahan keta ..ade la saman...tp tatau klu PJH wat cam kes aku ari tu .. anto gambo ke JPJ ... CCTV tepi jalan tu ...

@e_da said...

fuhhh eima.. hati2.. inagt tau awak bukan berseorangan.. tp awak berdua tu bersama baby.. ciannya anak beranak sakit.. moga cepat sihat tau.. ceria2kan balik blog nanti.. tk care dear

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

perh...pecut laju2 samalah isu kat radio ari ni kan pasal pemandu wanita...uhuk...moga cepat sembuh k, kalo time preggy memang anak pertama akan buat hal kan, sian eima...banyak2 bersabo k jangan emo nanti takut memudaratkan kesihatan eima + baby plak...take rest..

syawalsimpsons said...

alamak cian ko masih ke laut erk...x po la...sabo erk..x lm 2..mmmm...

Nad @ MamaZakwan said...

ala nak balik langkawi ke?
blog berupdate tak? huhu..
rindu la nnt..lama tu..

p/s : bawak ole2 sket ek, haha! ^_^

ummiaqeef said...

syoknye balik kg..huhu.. kat highway tu speed trap..hati² ye..

:.nick.: said...

hoh tajuk gini la...aku dandiriku...hahhah...ala ko igt jantan2 tu bgus ker bawak kete...cam hareeem ader la...

eima said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥

anje topik pasal bw keta secara merbahaya ..bw laju tak semesti nye merbahaya ... sbb tak membelok sesuka hati tanpa bg pepe isyarat ke ...

tetiba brek sbb dok gayut ngan awek ..isap rokok ... korek idung ... heee

seb baik laki aku wat semua mende yg aku nyatakna diatas ...hahha

eima said...

@syawalsimpsons

tatau nk menulis pe ...
pastu tekak ni perit ngan mual je .. huhu

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

a'ah ... ade hal kejap ...
klu tak ingat nk balik sorg je cam ari tu tp kali nih ade yg nk ngikut .. penat la ckit bdn ...

tang p/s; ade ..

eima said...

@ummiaqeef

tak syok la .. penat bdn la dear ...
ade hal ckit kat sana

eima said...

@:.nick.:

betui tu ..betui tu ...
mencik ..cam pandai je org yg isu ni pi parlimen ... diorg tu dreber yg bw diorg ceh !!

LiErOSe~QiEmi said...

ada komen kat blog aku.. kira aku bertuah la ek..

mood ko takde gak ek.. Aku pun.. Asal nak taip entry ada orang kacau, asal nak baca blog orang ada lagi yang kacau.. tu yang tak dan nak tengok sume blog ni.. adeii

~aSHa~ said...

mood ke laut selat melaka kot..nak balik kg....ehehehe xpe xpe...sampai kg tu..nanti ok la skit mood tu nak makan itu ini kot...insyaAllah....

gitu la pembawakan kan...

Ujang9897 said...

tajuk aku ke laut..