Thursday, April 7, 2011

Aku Mimpi Tido Tgh Laut


smlm aku mimpi aku tido tgh laut
tp bkn la dlm laut 
tp atas benteng 

lebih kurang cam ni la tp time tu keliling benteng tu air dah penuh 

ehsan google

tgh² mlm aku bgn dukung fahim pi tido kat ctu 
pastu esok pagi aku sedar² je fahim terjun dlm air laut tu 
tp seb baik cetek 
aku pun terjun jugak la sbb nk ajak die balik hotel

pastu aku terjaga sbb perut aku lapo 
tp tak bgn sbb takut nanti aku dh bgn aku pyh nk tido balik 


pagi² td aku ingat balik mimpi tu 
perkara pertama yang terlintas 
"mimpi air adalah rezeki dr Allah"

mungkin baby yang akan lahir nih adalah rezeki yang tak ternilai dr Nya 
Fahim pun ade dlm mimpi tu sbb die pun ade kaitan sbb die nk dpt adek kot 

Alhamdulillah aku sgt bersyukur ke Mu ya Allah sbb murahkan rezeki ku 




Note : korg ade pendapat lain pasal mimpi aku??

13 comments:

cikmOt said...

lum pernah lagi mimpi sal ko...hahaha

syawalsimpsons said...

PELIK..TAPI MUNGKIN ADA HIKMAH DI SEBALIKNYER...

amiey lee said...

ehhh tahniahhh ye sbb pregnant heee...mesti seronok si fahim nk dpt adik ...alahai so sweet family....

hee kta mimpi air tak penah..tapi mimpi mendaki bukit...siap lepak2 atas bukit kekekkeke

ummiaqeef said...

kena p bace buku tafsir mimpi,hehehe

MrS. F!zA said...

try google tafsir mimpi..aku kalo mmpi je trus la cri pak gugel

:.nick.: said...

anak aderlah rejeki kan.....

~aSHa~ said...

pernah dgr mimpi air murah rezeki...alhamdulillah...anak2 adalah rezeki dariNya..

Amy Syaquena said...

pernah juga mimpi pasal air kita nak dapat rezeki.. alhamdulillah jaga baik2 ye dear , tidak ternilai rezeki yang di beriNya..

p/s: nanti nak bersalin bagi tau amy ye , i got something for ur baby..

*Miss Geli^ said...

ko bangun bangun ko sedar, rupanya ko kencng kan?

eima said...

@*Miss Geli^

komen ko yg paling unik ..gilo ...
tak dak makna aku nk kencing tilam weeh ..... sbb aku dah kencing siap2 seblm tido ...hahaha

Bionic women said...

anak2 tu ler rezeki yg x ternilai..hehe..

tapi masa kita kecik2 dulu, kalau mimpi air ni, mesti basah dah tilam..hahaha..cukup takut bab mimpi air..kuikui

eima said...

@cikmOt

kak jgn la mimpi pasal aku ..hhuhu

eima said...

@syawalsimpsons

mainan tido kot ... dah lama tak mimpi ...tu xcited ckit ..kiki