Thursday, April 7, 2011

aku Panik sebentar tadi ....


tetiba je aku nk check komen kat blog 
kuar cam ni 

Panik ...Sangat Panik 

sbb bila plak aku pegi delete blog aku nih 

puas refresh tak leh 

tatau wat pe ...
nk email kat blogger aku mls 
nk try solve sendri dulu

aku pegi verify akaun Yahoo aku kat google 
Verify nomot tepon aku sekali 

seb baik terus ok 

Nape ek jd cam ni 
korg tau tak ??


Note : gile susah hati tadi ..... huhu

16 comments:

Miza Yusof said...

tak pernah jadi lagi.
takutnya kalau jadi macam ni.

MrS. F!zA said...

dh rmai jgk yg pnh jd gini..bca kt entri diorg..rsanya cm ko buat jgkla bru ok blk..

Cute MuM said...

risaunya kalo jadi..
ko orang keberapa yang cite pasal nie..
aritu nana, Mama zharfan kena camnie..

Amy Syaquena said...

amy pernah kena sekali , mengelabah jugak la..blogspot ada problem kot

Mama Zharfan said...

me pernah kena--memang lps verify tu baru muncul balik blog me..

Intan Inn said...

miss u..still remember me

Adyshariz said...

penah kene..tu yg sibuk nk berdomain lepas ni..hehe

mmg kene verify pakai no tepon, aku pon tak tau nape..ramai yg kene la

eima said...

@Miza Yusof

panik la ... huhhu

eima said...

@MrS. F!zA

blogspot prob kot.. tah la .. huhu

eima said...

@Cute MuM

tu la pasal ... ramai yg kena ...
sampai k.suzi tukar domain aku tak leh nk masuk dah blog die ... opis blocked

eima said...

@Amy Syaquena

mungkin l a....

eima said...

@Mama Zharfan

kak tukar domain ek .. huhu
dah lama tak leh pi jenguk akak

eima said...

@Intan Inn

ingat la pesal dah lama tak online nih ??

eima said...

@Adyshariz

pas ni aku dah tak leh pi jenguk ko la kak ... sbb sesetengah domain opis aku blocked

:.nick.: said...

hoh aku tak tau...hahah

munna said...

munna pernah jadi macam ni... nasib baik lepas verify melalui sms dah ok... klu tak mmg nangis punya lah