Wednesday, April 6, 2011

Aku x dpt BW pagi ni kejap

pagi ni nk pegi kursus dalaman jap 
wlupun nama aku not listed aku nk wat  slamba masuk 
sbb klu aku tak join ... tak cukup kursus aku tahun nih kang 
dah bulan 10 ni start cuti sampai tahun depan 


jap² lagi aku lari² jap dtg jenguk korg k 


daaaaaaa



Note : Fahim ari ni wat drama melalak tak mo pegi skool ...last² aku tgal kat umah ngan ateh die yg off day today .....Roxi aqeef nangis lagi tak ??

7 comments:

MrS. F!zA said...

fahim dah pandai eh tkmo gi skool..sbb dia thu ada org kt rumah tu kot..

syawalsimpsons said...

agaknyer kot kan fiza...camno la klo syawal dah beso cam fahim nnt kan...mmmm...x pe..agaknyer fahim ok kat umah kot men ultraman...

~aSHa~ said...

nti k.sha cuti bulan 9....ehheheheh sama2 la hujung taun kita beronline dari rumah yerk...

Nia said...

access internet kat hp, nanti bleh BW..hehe..

Amy Syaquena said...

fahim dah pandai sekarang tak nak gi school sebab ateh ada kat umah , ada kawan di rumah dia tak mau la gi school

ibu qaleesya said...

selamat berkursus eima.. hehe fahim da xnak p skool ek..

ummiaqeef said...

aqeef dah x nangis skarang time antar,hehe..dah biase kot..