Thursday, April 21, 2011

Fahim Tak Nangis Hantar Skool Today ♥☺

Alhamdulillah hari Fahim tak nangis pun waktu hantar pegi taska
even dah bg kat cikgu die

memula dulu
(hari ke2 - sebulan lebih)
nangis dr mlm hari ...setiap 2 jam die bgn nangis sampai pagi
siap mengigau "ayim nanak gi skool"

(yang ni buat aku hampir give up + fed up nk hantar fahim ke taska dah, hampir wat keputusan cari pengasuh)

lepas sebulan lebih :
nangis waktu dlm keta sampai dah hantar kat skool
melalak-lalak dlm skool 

2 minggu lepas :
menangis bila dah sampai skool, time mama nk dukung 
bg kat cekgu

today :
tak menangis ...sgt hepi mama tau ... siap sengih² depan taska 
sampai ckp " adib fahim ok la ari ni kak"


Harapan aku
moga² esok fahim tak nangis lagi...
dan rajin pegi skool ye 



Note: perkara yg gembirakan aku ...sbb dah tak perlu dgr bebelan abah lagi....

11 comments:

AMIE ABDULLAH said...

Alhamdullillah..moga2 tiap2 ari die rase seronok nak ke skolah:)

MrS. F!zA said...

abah bebel sebab ape plk?igtkan fahim dh tukar pengasuh pulak.

eima said...

@MrS. F!zA

bebel la ... mama yg suggest anto skool ...
anak die kan melalak je.. die tak senang hati

eima said...

@AMIE ABDULLAH

hopefully so la ..

ummiaqeef said...

good boy ayim.. aqeef pun x nangis dah..ade la sesekali je kalau dia xde mood. td cikgu jalan kaki dr rumah dpn taska tu terus amik dia dr aku pas kuar kete.. hehe

cikmOt said...

ayim kan gud boi...mana nak nangis dah...malu kat adik nanti...

.::Lynn::. said...

harap2 fahim makin rajin gi sekolah...
Fahim, hari isnin nanti xmo nangis k...

Amy Syaquena said...

yeahhhh!!! alhamdulillah Fahim dah besar dah boleh gi school tanpa menangis hope lepas nie dia akan terus seperti nie..good boy sayang

ch@ said...

lepas ni fahim mesti suka pergi sekolah. senyumannya pasti melebar. habisla kau rindu dia nanti eima.

AngahSayang2314 said...

singgah sini 4llow tuk mengenali dirimu hehehe...

syawalsimpsons said...

baguih la 2...fahim dah mula selesa...