Tuesday, April 26, 2011

Lunch aku hari ni

memandangkan aku masih mood merajuk (eh merajuk ke)
mood kecik hati kot
nk kate kecik hati pun bukan 

mood sesaja nk sesorg
pelik kan mood ibu² cam aku ...

lantak la .. layankan je 

kuar kul 1
pegi jualan kat blakang opis aku jap 
beli kek coklat fav fahim+abah

aku gerak ke alamanda usung plastik kek

kul 1.15 pm dah ade kat opis nk mkn 
Spicy Chicken McDuluxe

ramai org opis aku jumpa time nk balik sebuk dok tanya ...
aku kuar awal kah ??
(mentang² boss tak dak ingat aku kuar awal la ek..huhu)



Note : rajin plak aku dok wat entry hari ni ... sgt pelik ....

15 comments:

nusha said...

alahai,tgk mc'd rase nk ke seberang jalan je p bli..aish..

dugaan2..

syawalsimpsons said...

alamak kojap bonar ko balik opis...hahah...ni cam seberang jalan je opis ko...mesti kat KPM ni...2 nmpk ada gred chekgu2 2..hehehhe...klo begitu...samo la kito...

Nini D.. said...

aku mkn ikan patin masak asam pedas ajer..

eima said...

@nusha

sila pegi segera...
aku sbb dah tatau nk mkn pe dah ... gile boring....

eima said...

@syawalsimpsons

cek mmg kite 1 parcel cek oi..
hang tu blok E9 kan...klu aku tak salah...
2-3 kali penah nampak hang tp aku takut nk tego ...kot salah org ...malu cek...hoho

eima said...

@syawalsimpsons

jom lunch date sesama nk ...

eima said...

@Nini D..

gile terer masak asam pedas...
aku tak reti ..huhu
tah bila nk blajar masak ni ... dah la malas....

syawalsimpsons said...

bukan e9 la...e12 la...makcik oi..hahhaha...ko kat blok mana...nak teka...klo dekat sgt 2.kat e13 kot...depan pintu pagar...

ummiaqeef said...

bestnye bole jalan kaki p beli mcD.. kalau aku kena naik kereta la gamaknye..g anjung je sanggup jalan kaki..

eima said...

@syawalsimpsons

aku E8 la...
huhuh
kan aku kate jualan blakang opis aku....huhuh

esok jom mkn sesama la ...

eima said...

@ummiaqeef

ko ni blok mana plak ...
kejap je jalan kaki ..tak sampai 5 minit pun...
naik keta lama ... ngan jem.. nk parking.. byr parking lagi ... pastu parking dah takdak ...huhu jenuh...

alasan org yg dah 2 minggu tak bw keta ..hahahha

syawalsimpsons said...

eima...ok set...mmg ada benda pun nak bg kat ko ni..hahhaha...ari2 blk dr outstation kat pangkor..ada la sikit...nak kasi kat mamalyna...tp x dpt nak jumpe...dah alang2 doket..jumpe ko la...nnt ko leh bg kat mamalyna skali..hehhe

eima said...

@syawalsimpsons

sue sila call aku ek ...
6592/6582 tau ...
aku tgu ko call esok tau ...huhuhu

♥MiZz-siHa♥ said...

dkt nye g beli mcd...skjp je..best tu..hehe
xyah nak drive jauh2 wktu lunch

eima said...

aku dok terpikir nape la aku merajuk ek time ni lupa plak ....hahahhaha pas ni nk kena tulis details sikit la