Friday, April 22, 2011

Mood Down kena Marah + Sakit hati

boring la today 
pepagi dah kena marah ngan panjang 
sbb smlm lupa ttp api telur rebus fahim 
periuk hangit 
aku ingat dah tutup rupenye aku slow api

pastu kakak opis ni 
kira geng lepak aku la 
ngajuk plak sbb 
aku ckp pengganti dia buat keja cepat key in surat
rajin hantar kat aku 2 -3 kali sehari 
kakak tu hantar kat aku 2 kali sehari je 

niat aku nk bg moral sapot kat budak yg ganti die
sbb dulu die org slalu dok cite2 mcm hal

tp niat aku disalaherti kunun aku perkecilkan die plak
aaahhh lantak la korg 
mls aku nk cara .... aku ckp cam tu pun nk kecik ati 



Note : mls nk baik sgt dah ngan org .... last² mkn diri 

17 comments:

MRS. K said...

muaahhaha... aku pon kena marah jugak la malam tadi.. takde la MJ.. muahahah

@e_da said...

sama dgnku pagi mood down jugak... arghhhhhhhhhhhhhhhhhh tension!!!

MrS. F!zA said...

aku belum pnh kena marah ngan naman..nsib naman jnis tk suka marah..kecuali aku yg mulakan marah dlu..

eima said...

@MRS. K

boring betui ....
panjang la salah..sebuk suruh aku nape .. pi la rebus sendrik...

eima said...

@@e_da

aku mls tego kakak tu .. lantak die la ..

amiey lee said...

eima samala modd down tetiba ni...org lain suma dpt promotion tpi kta takdek..sbb position mati

eima said...

@MrS. F!zA

mmg la aku wajib kena marah..klu terbakar rumah cam ne ... huhu
smlm langsung tak leh tdo pas aku terjaga ...p dapur tgk dah hangit... diam je ...

pastu pagi td kakak ipar aku repot ngan panjang... dah aku kena marah....

♥MiZz-siHa♥ said...

orng nie kdg kt ckp skit pon diorng nak amik ati kan...trase lebih..hehehe

nsb baik kite xkena marah mlm td..hehehe...xde sll pon kena marh..kite yg marah ade la..hahaha

eima said...

@amiey lee

kes amiey lagi la... sure sedey gile kan...

eima said...

@♥MiZz-siHa♥

bkn aku ckp ke die die wat keja lembab ...yg die nk kecik ati wat pe...

Nad @ MamaZakwan said...

alemak...sabo je la...
kengkadang tu ada org takleh terima apa kita ckp wpun tujuan kita sbnrnya nak sedarkan dia n takde maksud apa2...tapi tu la, org ni macam2 ragam..

sabo je la....tu jek bleh ckp..

p/s : ramai plak yg rase takbest nk dkt2 tgh hari ni...chill bebeh! esok cuti...!! =)

.::Lynn::. said...

eima, jom pasar tani... jumpa kat sana

LiErOSe~QiEmi said...

laaa cian ko... sabo la manje.. gi terapi minda.. shoppinggggg haaaha

eima said...

@.::Lynn::.

cek aku tak dak keta la .. klu dah lama aku blah dr opis ni...

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

aku tak kate ke die pun...
aku cuma puji org yg ganti die...wat pe yg die nk kecik ati...buduh la
mls aku nk layan ...
tak mo kawan ngan aku ..sudah aku pun tak kisah ...
tak luak pun....betui idak...
aku dah minta maaf sudah..
aku xplain pun sudah...
tp wat muka cam taik...aku takat nih je ..lelebih karang aku yg amuk kang....

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

weet tak dak la...huhu
panjang bubuh RM20 je dlm purse aku ...sedey...

brutal tapi comel said...

aololoo sian dia kene marah...huhu...tu laki ko period ar tu..hahaha