Monday, April 4, 2011

Rata² tgk ABPBH 2010....Aku ???

entry pagi nih 
rata² semua pakat dok wat entry pasal ABPBH 2010

aku rasa semua org tgk kot 
tp yang pasti 
TV kotak umah aku smlm tak bergema pun ngan rancangan ni 
yang aku dok sesali MERLIN dah abis last week 

dan 103 tak tertekan pun kat remote astro aku smlm lepas berita
aku saje tekan 613 sbb nk bg fahim diam time aku lipat baju 

cukup time 10pm harus masuk bilik 
time aku anak beranak beradu 


pagi ni kecoh akt HotFM dok cite sal ABPBH 2010


minat aku dr dulu sampai skrg 
terhadap hiburan gini masih belum mau serasi 
tatau la tua² nanti aku suka tgk ...tah la 


Note: mood masih ke laut lagi ... 

17 comments:

Ujang9897 said...

owh tak tgk ek..tak minat ek..

ker masuk tido awl sebab lain..=)

@e_da said...

terlepas tgk ek.. syok gak semalam...

eima said...

@Ujang9897

kan aku dah bgtau kat entry aku ... aku lipat baju ngok ...hahaha

aku mmg tak suka tgk la... dr dulu lagi ... zamn dok umah bujang terpaksa sbb aku terpaksa

eima said...

@@e_da

bkn terlepas ... mmg tak mo tgk ...
hehehe

MrS. F!zA said...

dsyt la kau tk tpgaruh ngan rncgan gini..hiks..

*awlnya tido..msti badan msih lemah2 lg kan

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sy pn tgk kejap je..
ekekek, kul 10pm.. x mau terlepas cite trilogi cinta.. ekekek, lyn seha .. abes je, trus titon.. tataw ape yg kelako mase abph last tu, dgr dlm radio hot.fm td.. ;p

:.nick.: said...

nyahahah...aku pom tak tgk...adoii...g umah ipau tgk tb dier rosak lak...hoh ....

:.nick.: said...

ujang giler pagi2 dah lucah

ummiaqeef said...

aku layan je ABP tu, kat umah aku x amik channel cartoon network tu. paling kuat aqeef layan astro ceria je,hehe.. merlin dah abis ek rupenye.. layan gak tiap mggu.

Nini D.. said...

aku pon idak nengok ABPBH smlm...
makan angin lepak2 kat Dataran Kamunting dgn jenjiran...
bg anak2 berlari-lari main playground smlm...

Nad @ MamaZakwan said...

baguih la hang ni eima! :)
anak2 sure terikut2 nanti..hehe

eima said...

@MrS. F!zA

a'ah bdn cam letih sikit la skrg nih .. tp selera dah ade tp tk semua aku leh mkn ... tp nk la mkn dr dulu tu tk mo langsung....

tu la pasal dulu klu tak kul 12 aku dok tgk tv lagi skrg nih kul 10 mesti nk tdo ...

eima said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

tah la dlm hotfm kate besh sgt ...
tp tak kisah la ...

eima said...

@:.nick.:

kesian nye ke ko .. hahah
ujang tu kan tgal lagi sebulan nk kawen .. gitu la jd nye ..hahah

eima said...

@ummiaqeef

sbb minggu lepas dah kalah kan morgana ngan morgause pastu abis uther jd weng²... arthur mayb nk memangku raja ... then die tulis MERLIN WILL RETURN

kena tgu next season la ... huhuh

eima said...

@Nini D..

besh nye memalam jejalan ..dah lama tak jejalan cam tu sejak ade anak ...
mlm harus dok umah selain dr pi mkn je la ...

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

hiburan berbentuk realiti TV(artis) ngan cam anugerah2 mmg tak minat ... tp klu drama omputeh ke movie ke ... aku mmg layan la ... kartun pun layan ...
tp yg artis2 nih kurang la ...