Tuesday, April 19, 2011

Rumor Blogspot akan delete blog ??

Blogspot akan delete blog yang tak guna gmail
aku kan guna yahoo harus la sedikit cuak 
(tp aku baca notis tu tak dak plak tulis nk delete yg tak guna gmail, cuma delete sape create acc tp tak log in since 2007 je)

memandangkan ramai yang dok sebarkan mende ni
aku salah sorg yg terpengaruh 
dan sorg yg sayangkan blog dan kengkawan blogger 

aku ngan kerja keras dok create author + dok copy blog aku follow 
seb baik la guna 2 browser 
tak dak la  aku pening 
tp lenguh tgn je la 

tak pe la wat backup 
utk tetiba aku limit nk bubuh gambo dah penuh ke 
bebetui die nk delete ke

untuk acc yahoo tu aku tak nk delete lagi 
tgu sampai 24.6.2011 br aku decide 
lama lagi tuh ... aku dah wat reminder kat pc aku 

info dr WhiteyMommy





Note : byk nye blog aku follow....bila la nk abis nih .....

13 comments:

kidtoys said...

dah pulak...aku pom gune yahoo

:.nick.: said...

hoh aku pom gune yahoo...camne nih

ch@ said...

slow-slow. kita lagila, pelik boleh log in guna yahoo dan gmail, korek-godek-korek-gali, akhirnya aku jumpa kenapa aku boleh log in dua email tu sebab, setting kat my account aku memang ada yahoo. bila aku remove try login semula, ok dah lulus. tak perlu pening lagi. kena buat slow2.

cikmOt said...

owhhh tak terlibat...sebab guna gmail...lalala

Mrs. K aka Ibu Hadif said...

aku pakai gmail.. lalalala

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita dulu2 pakai email yahoo gak now dah ada 5 author 1 yahoo 4 gmail...jenuh gak nak follow balik, last masukkan dalam bloglist je senang

LiErOSe~QiEmi said...

alamak.. aku guna yahoo.. acane???

~aSHa~ said...

sib baik pakai gmail...
ada gak yg guna yahoo..tapi dok aktif sgt...

♥MiZz-siHa♥ said...

sy pon gn yahoo..btl ke nie??ade terbace jgk..

Amy Syaquena said...

ha apa ni x faham ,a sal amy tak tau nie , alamak beb cuak lak dengar..jap nak cari info lengkap la..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sama lol saya, akaun yahoo lom delete agi..
huhuhu, ntahla.. tp apa yg saya phm (This message only applies to a tiny fraction of users who haven’t logged in to Blogger since 2007. If you’ve logged in to Blogger at least one time since 2007, you won’t be affected and can disregard this message.).. takde plak die mention akaun lain selain drp. gmail akan di delete blognyer.. blogger n akaun gmail lain tafsirannye.. apapun, step sy terhenti cam awak gak r, tgu saat akhir.. heheheh..

syawalsimpsons said...

aku pakai gmail...x pe la..pelan2..mmm

mamalieyna said...

huu~ bab nk follow back tu yg ponat tu, terus terhenti disitu...apapun dh stndby create akaun gmail..hope tak mende lah kan..