Monday, April 18, 2011

sampai bila la mau lemau ni

hari ni masih lemau 
tak pe ..lemau-lemau pun ..aku nk wat cam tak lemau

almaklumlah cuti start dr jumaat 
jumaat tu aku cuti sbb budak kecik fahim tu semakin panjang akal 
die dah pandai wat² sakit tak mo pegi skool

sabo je la ...
layan 

sabtu ahad dok umah saje 
abah kena keja ngan ade games kat Shah Alam 
petang baru kuar bw fahim pi jalan2 sekitar putrajaya je 




Note : minta2 la enPanjang tak balik lmbt .. hari ni die yg anto kami ...hujan ...

18 comments:

Nini D.. said...

hujan ke sana?...

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

sabtu hujan lebat kan kat putrajaya, sian eima dugaan untuk anak kedua, hope dapat girl dapat la sepasang

ummiaqeef said...

pg td ujan aqeef pun sedap tido..sampai taska dia x sedar jugak. last2 suh cikgu amik dia dlm kete takut dia x nak g kat cikgu kalau aku yg dukung..hehe..

eima said...

@Nini D..

a'ah hujan ... tp renyai je ...
mlm td lebat kot...

eima said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥

mudahan ... berkat masin mulut anje .. hehehe

eima said...

@ummiaqeef

fahim jgn harap die nk tido klu org dah angkat die...cuma die diam je td.. bila sampai depan skool br melalak ...huhu

MrS. F!zA said...

perut dah makin membesar ke?ke masih tk nmpk?

syawalsimpsons said...

CIAN KO EIMA...MMM...dugaan 2..x pela...tp yg pasti putrajaya hujan pagi ni mmg malas nak g keje

LiErOSe~QiEmi said...

wei, pesal ko lemau lagi?? cian ko.. aku ni lemau tang nak taip entry hahaahah..

Nad @ MamaZakwan said...

take care ok! :)

Amy Syaquena said...

Kesian ko beb , sabarrr erk! dugaan ibu mengandung tue..

.::Lynn::. said...

ari ni aku sampai opis lambat gara2 ujan... huhuhuhu..
bertambah lemau dibuatnya

eima said...

@MrS. F!zA

kecik lagi .. misi kate tak rasa lagi ...
berat turun ... huhu

eima said...

@syawalsimpsons

hari2 malas keja skrg nih ...
mkn tak lalu la ... tp perut asek la kejap2 bunyi ...huhu

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

lemau lagi la..ingat dah hilang loya ..die mai balik la ...
pantang bau org memasak ngan menumis...
asek la aku dok bubuh vic kat idungskrg nih ....

eima said...

@Amy Syaquena

yg kali dugaan die lebih sikit ...
abg die dulu steady je ...
mudahan aku berjaya ngan jaya nye ...
risau sbb aku dah kurang mkn la...
suka mknan tak berkhasiat ...

eima said...

@.::Lynn::.

aku hujan ke tak hujan ke ..sentiasa lemau...huhuhuh

♥MiZz-siHa♥ said...

salam ziarqah di sini...
hujan2 mesti lemau..nsb baik kt cuti hujan2 tu...hehe