Tuesday, April 5, 2011

Selesai 1 kerja kat Langkawi

aku nk tempek gambo fahim 
waktu aku balik langkawi ari tu (30-31 Mac 2011)
dah lama rasanye aku tak tempek gambo anak bujang aku ni 





budak kecik yg sebenarnye demam dr sebelum pegi tak kebah² on off
cukup time je .. aku rasa bdn die panas aku sumbat supp PCM 205mg ke montot die
nk wat cam ne PCM syrup tak bw 

even demam perangai cam budak sihat 
tp bendera Malaysia mmg tak penah ditinggalkan 

bila dah balik sini aku bw die pegi PAED Klinik Wong kajang tu 
terus ok demam ... 
paed ckp mayb cuaca 
tp bila aku sendrik selidik rupa² gigi geraham 2 yang terakhir sedang tumbuh 

makna nye Fahim dah ade 28 gigi susu skrg ni 
dah jd budak besar sudah


Note : sekejap je aku rasa baby aku dulu dah nk jd abg ...

21 comments:

MrS. F!zA said...

eima, fahim tkleh tggl puting eh?kalo tkde dia ngis ke?

darwisy lega kurasa dh 3mggu pisah puting..hikhik..sblm nimlm2 je ngis sbb puting tggal dr mulut..haitu gi le beli puting lain sbb puting dia koyak..pstu kami nk beli yg murah je la plan nk stop dh..murah+bpa free..sekali yg btk bulat biasa tkde ku beli yg leper..hahaha blk 2 hri gak dia tkmo hisap..ltk kt mulut je..tp tkde lak dia ngis..last2 pisah puting trus..kekeke tksgka sbetapa sngnya..lega..kalo tk papa dia la asyik duk tnya aku bila nk stop darwisy hsap puting..asyik selsema je sebab habuk selalu melekat kt puting..

eima said...

@MrS. F!zA

klu tak dak puting die sgt agresif ..aku penat ...
so aku sumbat puting die slow ckit ...kiki

sbb arwah mak aku dulu sampai darjah 1 isap puting ... tak pe la kot klu die pun sampai darjah 1 gak ...hahhaha

Nad @ MamaZakwan said...

fahim dah besar...
dah nak jadi abang dah, huhu!

syawalsimpsons said...

syawal ok...x isap puting..hehhehe...x pe...nnt ada adik nnt fahim dah esap dah..hehehe..bestnyer g langkawi..padan x da kabo brite je

ch@ said...

sihat sekejap dia kat Langkawi. balik-balik tu terus flet. menghabiskan sisa demamnya. comella fahim. beli banyak coklat tak fahim? hihiii.

kau dah ok ke eima? aku punya selera makan dah melebihi dari biasa dah ni =)

Amy Syaquena said...

Hensem fahim nie beb , aunty nak pinjam bulu mata boleh hehe.. fahim dan trompet memang x boleh di pisahkan..

deelira@deeliraz said...

masa cpt berlalu manje. anak pon sekejap je dah besar.

musim x bgs nih...aku satu keluarga pon demam2..

.::Lynn::. said...

aku pun belum tumbuh gigi yang ke 31 dan 32

ummiaqeef said...

seronok la dia balik kg ek..x nampak gaya demam pun pic 1 n 2 tu..

~aSHa~ said...

demam tak demam hensem jugak pegang bendera tu...

Fida Ghazi said...

ubat anak skang ni dah macam ic kan..kene bawak ke mana2 pon..

fahim sakit2 pon menten macho lagi! cayalah!!

mamalieyna said...

comel ! pandai fahim posing..hee~ ^_^

eima said...

@Nad @ MamaZakwan

ye la dah besar tp perangai manja kemain ... saje je kot nk manja2 sebelum adek kuar

eima said...

@ch@

kat langkawi pun demam ... off kejap sbb dah amik ubat pastu abis kesan ubat demam balik ...

aku dah ok la jugak mkn dah ok ckit tp tak leh tgk ikan ... aku geli ...pastu terus rasa cam tak lalu sgt ...heee

eima said...

@Amy Syaquena

tu la pasal ... klu tak dak mende tu .. die punya meragam ... letih ...
sbb penah sekali pegi bangi aku tetingal bucuk ngan puting ... tak sedang duduk aku ...

eima said...

@deelira@deeliraz

aku pun baru baik batuk .. mmg skrg nih panas sgt ...

eima said...

@.::Lynn::.

umur 18 tahun aku dah complete 32 gigi

hehehe ...aku cepat membesar tp tak besar2 ...

eima said...

@ummiaqeef

balik kg tak gaya balik kg sbb aku dok hotel ...balik nk setel mende pastu jalan2 la ...kesian tok aku ...

eima said...

@~aSHa~

bendera tu mmg tak leh pisah ....

eima said...

@Fida Ghazi

die kan tak leh tgk laut .. terus sihat ....
pastu ade plak tu mood nk posing ..klu tak jgn harap la

eima said...

@mamalieyna

tah nape ngan mood die ari tu ... nk plak ikut ape yg aku suruh ..klu tak jgn harap ..
suruh wat cam tu die wat tp 1 je .. tak leh guna camera die kena guna HP je ... klu tak die je nk amik gambo org ...