Tuesday, April 26, 2011

Tak leh Komen Kat blog Mrs.Fiza

adakah disebabkan opis aku dah blocked ke 
fiza ade ubah setting ke sbb ape ke 
aku pun tatau 
tp aku target opis aku dah blocked la ...

huhu sedey dr minggu lepas aku tak leh nk komen
baca² ... blah 
nk tanya pun tak leh pasal entry Mrs.Fiza pun tak leh 

puas aku refresh + tunggu die loading sampai abis 
kot kuar natang kotak komen tu 

tp tiada 




Note : Fiza aku sentiasa catch up update terkini ko ....


15 comments:

MrS. F!zA said...

adehh..seb bek mu wat entri..kita tk smpt nk blogwalking mna pon..msuk blog org yg tggl komen kt kita je..kalo nk jln2 blog org lain mmg tksmpt kelam kabut je.. tp blog pengomen kna cri msa jgk msuk sbb diorg tggl komen..ni dh nmpk tjuk gitu trus laju klik..

* nape eh jd gitu..heran jgk..dia blok website komen tu ke kot tkleh kuar..yelah kan paki intense debate kot dia dh blok yg tu la..

@e_da said...

eima... bukan eima je... eida pun sama tak leh komen blog fiza... fiza... i pun baca blog awak.. tp takleh tinggal jejak la... huhuhu sebab kotak komen tak kuar

Nini D.. said...

aku bukak boleh ajer...

syawalsimpsons said...

alamak...eima sama la ngan aku pun...x tau nape..dah la 2...nak post n3 kat blog sendirik pun x leh...agaknyer mmg kn block kot...

[-suziey-] said...

pembaca tegar ni..hehehe:p

eima said...

@MrS. F!zA

huhu
tatau la aku fiza
tp nampak gaya nye bkn aku sorg je ..org lain pun sama la

eima said...

@@e_da

haaaaa betui kotak komen tak kuar....
kite bleh baca je .. ingat aku sorg je yg prob

eima said...

@Nini D..

nini plak nape ...
kes streamx lagi ke kotak komen tak kuar gak ??

eima said...

@syawalsimpsons

sbb ko sama ministry aku ngan aku..mesti la prob kite sama ... tp aku idak la prob sampai nk wat entry pun tak leh ....

eima said...

@[-suziey-]

betui tu kak ...

mamalieyna said...

loor awatnye tu..kita ok jer.. =P..herm..

Bionic women said...

kita pun xleh komen, sebab bodben kita slow skrang ni, tapi blog lain yg guna blogspot nyer komen still leh komen..blog fiza memang xleh komen

eima said...

@mamalieyna

tatau la nape ...
tp org lain pun sama gak la ...

eima said...

@Bionic women

kat umah tak de la bukak plak ..sbb tak topup pun ...
tah la ...

♥MiZz-siHa♥ said...

td kite komen ok..xperasan la plak..tp,mcm lain skit..