Tuesday, May 10, 2011

aku kembali solo ...Hoorey !!

ex-boss aku dah selamat dah ...
siap pi lapor diri awal pg semalam 
cam tak sabo² ceh...

kpd PA baru die 
sila berusaha sendiri 
jgn semua nk mintak ngan kak eima ni 
kak eima ni dulu pun berusaha sendiri cari details boss 
dlm buku BRP + tanya boss sendiri

klu awak tak bertanya ngan boss cam ne nk rapat 
awak muda lagi 
sila gain experience
mmg la kak eima ni peramah
tp kak eima ni ade jugak perasaan dengki nye ....hahahaha
mana aci PA setahun jagung dpt elaun PA lagi byk dr aku 



Note : boss tak dak bg aku hadiah pun...ckp terima kasih pun tidak .....ceh 
sia² dulu aku rajin wat keja personal die ...

p/s: adakah ia akan sama ngan zaman aku ngandungkan Fahim dulu ???
boss tak dak sampai aku branak ...huhuhuhu besh ...

26 comments:

MrS. F!zA said...

hahaha kau ni peramah eh?napa kau malu msa jmpa haitu?ekekeke

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

selamat bersiaran kembali...hu..hu...budak2 sekarang semua bersuap tak macam kita dulu, nak buat lagu mana kan...camne leh emaun lebey plak ni?he...he...

eima said...

@MrS. F!zA

tgh ramai org .. tak dak la aku gitu ..huhu

eima said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

sbb elaun ni bergantung pd gred boss...ceh ...bkn pengalaman

MRS. K said...

apsal ko tak ikut boss sayang tu?

Bionic women said...

alamak rindu plak kerijo sebagai PA..
huhuhu..skang ni jadi PA en suami jer..tambah lagi sorang bos kenit..

:.nick.: said...

hahha sume pakat duk tukau bos...hahhaha...ok gak weh lau tak dak bos mase preggy...tenang jerk idop...hahhaha

eima said...

@MRS. K
tak mo aku .. die pi cyber...
aku tak mo ikut .. rugi duit minyak aku je ...alamanda jauh..
sian anak tgu lama ... mama nk sampai amik die ...
skrg aku dah jrg drive..senang panjang amik anto aku... tak mo ikut die...

eima said...

@Bionic women

jd PA hubby lagi besh aku rasa .. bleh je marah boss bila boss ckp byk...hahaha

eima said...

@:.nick.:

zaman fahim dulu 6 bulan tak boss ... sronok gile.... gaji jalan elaun jalan gak ... hoorey ...
mintak2 la sama jugak baby kali ni

hyazz said...

ooo.xcited lebih yer...jaga jaga kat tempat baru tak sama ngan tmpt lama tau...mintak2 lagi bess drpd tmpt lama yer dak...

cikmOt said...

arghh...nampaknya ko makan elaun pa buta ar kalu bos takde sampai ko beranak...lalala...

ummiaqeef said...

bestnye xde bos,hehe..rileks manyak....

Papa Mifz said...

so sementara xde boss ni leh la selalu ngular eh...hehe

LiErOSe~QiEmi said...

wei, dulu ko takde bos sampai selamat bersalin??? gile best tuuuuu... meh aku tlg doakan moge ko takde bos smpai ko besalin gak kali ni hahahaaha

mamalieyna said...

waaa best aaa gitu..tak stress ...bagus tuk kandungan..ihiks.. =P

Amy Syaquena said...

wah releks la ko erk bos x de.. asal x ikut sama je beb...

Ujang9897 said...

susah dpt staf mcm ni..hehe


nk isi tmpat kosong la..jwpn dia cium kan..hahaha

maszmadi said...

tahniah tu your ex-bos yerk..

hm, betul tu, bagi PA baru dia tu kerja sikit, jangan nak ambik maklumat dari orang lama jerk kan..

haha, ada PHD gak aku ni rupenye..

Bigdaddyz said...

tak reti nak komen lagi...

eima said...

@hyazz

ala kak die boss ... tak heran la klu pegi tmpt mana pun...sesuka hati die je la die nk tukar tradisi kat ctu ...ye dak

eima said...

@cikmOt

minta2 la cam tu ...hahhaha

eima said...

@ummiaqeef

rileks mmg rileks tp byk org dengki ...

♥MiZz-siHa♥ said...

cam best je jd PA nie kan???hahahaha..
nak try la jd PA..kehkehekeh

hyazz said...

ha a kan eima... suke ati dia la.. tak yah fenin fenin nak mikir pasai dia tu...hehehe

~aSHa~ said...

eehehehehhehee berapa org bos dah setakat ni?