Friday, May 6, 2011

Boss aku Naik Pangkat la PLak ...::Moody::

Jangkaan aku tepat
Boss aku dpt naik pangkat
mood sedey + happy for him la

aku pun nk bawa diri la 
nk isi borang tukar ASAP
tak mo dah aku dok kat cni sbb dia dah tak dak 
(other reasons sbb aku dah lama kerja kat opis ni )




Note : ceh byk plak kerja aku ni 

6 comments:

cikmOt said...

meh la tukar ke sini...lalala...

eima said...

@cikmOt

kat sana ade PA kosong ke kak ...
nk bawa diri nih .,...

Fida Ghazi said...

ikut la bos tu eima!

eima said...

@Fida Ghazi

dah ckp kat boss PA kat sana nk campak mana ... lagi pun die pegi cyber la....jauh arrr mls nk ngikut

.::Lynn::. said...

meh la mai DCA

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

mesti boos tu bestkan sampai tak de mood nak keje sebab dah tukar boss