Tuesday, May 31, 2011

Fuh ... settle kemas bilik Boss

mmg bulan mengemas betul la bulan ni
dari kemas bilik boss 
tak setel²(aku mls)
aku stop

pastu
aku kena kemas rumah plak
dah setel rumah 
sampai demam²
pastu demam balik ni 
batuk²

hari ni
kena kemas balik bilik boss yg tak setel² tu(dah setel)
esok boss baru nk lapor diri


hopefully die ok 
tak kuat ngaruk
understanding
x bossy
x fussy
cool



Note: mls nye nk berdepan ngan bekerja ngan org baru nih....

13 comments:

syawalsimpsons said...

harap2...

ch@ said...

berkerja dgn org baru, kalau dia tak berkenan dgn format lama kita harus semua kena tukar, itu yg lecehnya. mujur bos baru aku, semua dia sediakan utk aku. hahaha, tak pyh aku pening2.

eima, nanti buat assignment kt blog aku eh, simple2 je pun tak kisah :)

eLYies said...

selamat berkeje ngan bos baru yer...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

moge2 dpt bos yg ok yer kak..

p/s: x tnjuk la muka perogol n pom tu..

aDieyZa said...

hope dapat boss baru yg best!!

MRS. K said...

sookkaaa ko dah dapat boss!

eima said...

@MRS. K

tak syok dah tak leh nk ngular.. nk balik awal... nk kuar awal .. nk lepak lelama... tak leh nk ngadap pc je cam tunggul tp sebenarnye dok baca komik online...huhuh

eima said...

@aDieyZa

hopefully dear..TQ

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

TQ dik

eima said...

@ch@

dear aku dah buat dah ...

tp nanti aku cadang aku yg bg die rules:
1. aku balik sharp kul 5
2. pagi aku harus bfast
3. klu aku nk cuti die tk leh bantah
4. semua resit harus bg kat aku segera ...
5. pe lagi ek ... nanti aku nk tambah2 lagi

eima said...

@syawalsimpsons

cam tu jugak aku

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ish2 akak ni..

pic tu ader tulis..

bby tu 9 bulan kak.

ch@ said...

miahaha, bagus-bagus. boss pula takut dgn PA. hahaha.