Thursday, May 5, 2011

Keseronokan Boss Tak Dak + Dpt RM 50

dah 2 minggu boss aku tak dak 
25.4.2011 sampai la jumaat ni
sronok kerja tak yah buat ...
dok ngadap pc je 
sampai mata aku dah silau + rabun lite²
pastu balik bleh suka hati 
mkn leh suka hati ...hati tak gundah boss cari aku ke .....hoho

sebelum die pegi O/S ari tu die bg kat aku RM 50


sbb die ade call aku suruh cari maklumat ape tah 
then aku ckp kat die
 "Tn. Hj. saya email je ek, saya belum topup la ...tn. hj. bw kan iPad kan...hehehe"

sbb  die belum bg lagi duit Topup kat aku...lalalala
boss aku mmg slalu bg duit kat aku sbb nk cover balik kredit aku dok sms ngan call die tu

duit die bg aku tak penah pun beli topup ...
tp aku wat mende lain...
tak pe kan....
topup aku poww laki aku la




Note: klu boss aku naik pangkat ..aku nk tukar la... 



24 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

wahh.. bagusnye bos ko.. bos aku nan ado aaa nak bagi duit2 ni kat aku huuhuuh... sendiri topup, sendiri bayo

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

tp duit raya tak bg...huhuhu tumpang boss org lain nk merasa duit raya...

MRS. K said...

boss baru aku ni taktau la camne.. sbelum2 ni kedekut paittt!

syawalsimpsons said...

WAAHHHH BESTNYER JD pa NI..HAHAHA....NAK 1/2 LEH..HAHAHHA

@e_da said...

bertuah badan.. baiknya boss!

AnneRaini said...

bestnye boss suke bg duit...rugilah sy sb boss sgt kedekut..haha

♥MiZz-siHa♥ said...

waa..bgs boss mcm tu..syg bos mcm tu..

MrS. F!zA said...

syiok jd PA bos sayang..pstu leh bt keje bos sdri je tkyah bt keje org lain.haha

cikmOt said...

hurmm...aku tunggu bos aku pencen jek..sebab aku pun nak pencen, polo keje ngan dia lak...hahaha

Fida Ghazi said...

jom tukar bos!! hahah..sebab bos ko bagi duit!

eh..nape tak call guna phone ofis ek?

.::Lynn::. said...

besok belanjar aku makan piza... hehee

eima said...

@MRS. K

hopefully ok la .. aku penah dpt boss nk claim memanjang ..memanjang die tak dak duit..ceh ...

eima said...

@syawalsimpsons

hehehehe ... separuh ek ... huhuhu

eima said...

@@e_da

sepanjang jaga boss ni .. 3 best ... 1 tak besh ...
tp ngan boss ni mmg baik tp kalut la.... nk berckp ngan die kite sama kena berlari ngan die...huhu penat

eima said...

@AnneRaini

boss aku dulu pun kedekut gak .. pastu dpt boss pompuan .. hari2 mkn free ... kire boss ni lite2 la murah hati nye

eima said...

@♥MiZz-siHa♥

mmg syg pun....
die dpt naik pangkat aku nk tukar kementerian bw diri....

eima said...

@MrS. F!zA

itu penting ...
aku slalu sound " tu bkn keja sy" boss sy tak suruh pun .. nk suruh sy pi bgtau boss dulu...hahaha

eima said...

@cikmOt

o0o yg nk diswastakan tu ke kak ... tak rugi ke ke masuk semi gov ni ??

aku pun tatau pe kelebihan ke kekurangan

eima said...

@Fida Ghazi

guna opis la tu ..
klu aku kat luar br call guna enset ...tak pun sms la byk ... 2-3 kali sehari ..byk ke ???

eima said...

@.::Lynn::.

ko la banjer mak buyung ...huhu

:.nick.: said...

hoh best2....wuwuwu aku tak tau lg bos baru cane...tggu sebulan..hahah...terbaeeekk aderlah bos aku aritu....wuwuuwu

ch@ said...

meriah kau ye, tapiii aku pun suka bila tak de bos. rasa tenang dan damai je nak main game :)

ummiaqeef said...

untungnye dpt bos kasi duit top up. aku non ado..

~aSHa~ said...

gini la PA kan..kalo bos takde jadi heaven sekejap...eheheh time tu la kita dpt mengular ke, ke bank ke, kalo idak..terpacak la kat meja tgu arahan dia dari masa ke semasa.....


bestnye bos belanja topup....
tahun ni asha tak dpt apa2 hadiah la sempena secretary weeks....uhuhuhuhuhu