Thursday, May 12, 2011

Tgh wat² sebuk ☻

nk kate mood aku merundum berblog tidak 
tp aku tak dak ideas nk menaip je
kunjung mengunjung ke blog korg aku tak penah miss
tp aku nk wat entry je aku mls 

dah 3 hari aku tak dak boss
br hari ni aku nk mengemas bilik besar tu 
kot2 boss baru tetiba dtg ...jenuh aku 
1 hape pun aku tak sentuh lagi

cuba merajinkan diri pagi nih 
kemas2 ape2 yg patut 
sbb ptg karang aku half day pegi klinik 

smlm ex-boss dtg 
siap puji PA baru die ade aquarium 
so what...
aku mmg tak suka bela ikan ...zaman bela ikan aku dah berlalu 

saje je bikin amarah aku taww...
huh 



Note : ade jugak jeles aku kan.... sifat manusia tak leh lari dr sifat busuk cam tu .... hahaha

21 comments:

:.nick.: said...

demmm ...nasib baik ex bos aku tak membangkitkan amarah aku...hahha dapat pujian wat air neskepi best hahhahah.....gilerla

cikmOt said...

psstt psst...lalala...

eima said...

@cikmOt

sama ke kite ni ??

eima said...

@:.nick.:

pujian ttp ade .. tp aku lupa habis bila die sebut pasal aquarium tu ....

MRS. K said...

ex bos ko tau tak ko kena buatan orang nih?

@e_da said...

bos baru ragam baru nampaknya eima

♥MiZz-siHa♥ said...

bos br xtau plak ragam cam nie kan??

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

selamat mengemas k, tapi awas jangan angkat barang berat2 biar boss baru angkat sendiri...ha...ha...

ummiaqeef said...

lawak lah...wakakakaka...sabar ye..jgn angkat barang berat², wat slow²..

eima said...

@MRS. K

tatau ...
hahah
takan aku nk ckp kot...

eima said...

@@e_da

tu la pasal ...
hopefully dpt yg baik la ..
tak mo la cam ex boss seblm exboss ni
sgt jahat ... ahaha kejam... suka buli + maki hamun ...
aku lawan balik terus kena tukar ...hahaha

eima said...

@♥MiZz-siHa♥

tu la ..
tak pe pelan2 bw diri la

eima said...

@ummiaqeef

seb biak tak mende berat ...
boss dah angkut brg peribadi die

eima said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

tak dak yg besar + berat .. semua kertas ngan fail je ...
habuk byk... hukhuk ...

Bionic women said...

dalam banyak2 menda nak puji PA baru aquarium yg dipujinya..hahahaha

lawak ler..

hyazz said...

menyampah nyer.. sajer jer tu eima..jgn di layan x u tu...hahaha

Fida Ghazi said...

pasni ko bela kambing eima.. mesti bos baru puji melangit.. ape barang ikan!

Ujang9897 said...

ada PHD gak ek..=)


ala susah gila klu..bg jer jwpn dh mlm jumaat ni..=)

syawalsimpsons said...

baru dapat nak tgk blog...mmm...sifat manusia....mana leh lari dari 2 semua..ye x...

~aSHa~ said...

xpe lepas ni kita bela pokok plak...lagi nyaman

LiErOSe~QiEmi said...

aku pun tak suka bela ikan.. remeh owh, nak kena tukar air bagai..

dulu kat rumah ada gak bela.. tp laki aku buat sume.. aku??? jgn harap hahahah