Tuesday, May 3, 2011

TQ Sue aka Syawalsimpsons

pic aku cilok dr Blog die http://syawalsimpsons.blogspot.com/

TQ Sue sbb bg aku FM utk aku buah tangan balik pergi kursus
1st time jumpa dah dpt hadiah 


FM dari Pangkor Island
ingat jugak sue nih kat aku 
bkn je dpt ade sorg lg blogger dpt 
tp aku tak kesempatan lagi nk call die

bila dok godek² blog die cr gambo br perasan 
syawal anak sue ni birthday date die sama ngan aku la 

10 March

Note: Mamalyna sila hubungi aku segera 


9 comments:

Miza Yusof said...

cantik FM tu :)

Jemput ke:

1. Blog Miza Yusof
2. Miza Yusof & Photo Blog

syawalsimpsons said...

TQ eima...alamak...x pe egat kat kengkawan kan..huhuhuu...

alamak ko br tau ke syawal sama bufday ngan ko..hahha...
aku dah lama tau

@e_da said...

rezki.. wah kebetulan plak ek sama date.. menarik ni..

eima said...

@Miza Yusof

miza aku hanya bleh terjah blog photo ko je ... yg lagi 1 tak leh opis aku blog.. sorry dear ...

eLYies said...

rezeki2..syukur alhamdullilah

Amy Syaquena said...

alahmdulillah rezeki ko beb..cantik fm tue

mamalieyna said...

cute...syok la kwn2 mengingati.. ^_^

ooo besday 10 mac ke, me 14 mac..lalala..

Cute MuM said...

best tue dapat fm..
tahniah..

hyazz said...

rezki ibu mengandung...taniah taniah...cantek fm tu...