Friday, June 17, 2011

1st time ni dah gaya 1st night, punya terkedu+gabra


pertama kali sejak 7 tahun berkhidmat aku buat air utk boss 
seb baik die bg 3in1
klu tak mampus aku 
aku bkn nye reti buat air 
sbb aku kan minum air masak je (kadang² je minum air manis²)
air masak adalah air fav aku 

kat enPanjang pun aku jarang benor buat air 
ade kot 2-3 kali kot
tu pun klu die balik letih² request milo ais kat aku
tu pun terkial² bubuh susu ...5-6 kali rasa 
siap was² lagi ...dah ok ke blum ..sedap tak....


flashback scene kejadian

tgh asek dok bw ... boss lalu masuk bilik die
tetiba buka pintu aku 
sua mug ngan 3in1 milo fuze
bleh aku pi tanya kat die 

"nk buat pe ni ?? boss nk ke ??"
aku siap buat muka konpius lagi 

jgn la die mintak air bebukan ... bg 3in1 aku tak dak hal...
aku redha


boss baru ragam baru 


Note : akhirnye ade entry utk hari nih..puas aku dok pk dr pagi.....

18 comments:

cikmOt said...

hehehe, sib baik bos aku minum kopi aik cheong tanpa gula...celup2 ngan air panas sudah...lelain aku pun tak pandai...lalala..PERCAYALAH...

syawalsimpsons said...

ala cian ko PK entry..heheh....ok la 1st time buat air...agaknyer pasni apo lak erk..

MrS. F!zA said...

lepas ni request kopi cap kapal api pulak..hihihih

eima said...

@cikmOt

rasa ko dah bgtau ari tu kat klinik kak ... aku percaya ....

eima said...

@syawalsimpsons

jgn la mintak bebukan ... dah la pg td die suruh pi test pass kerja dah leh guna ke tak ... klu takat test kat pintu kire tak dak hal ..anytime nih suruh test palang parking terangkat tak klu touch...gile..gile

LiErOSe~QiEmi said...

hahahaaha... ko bio btl... buat air utk panjang pun leh was2.. lawak la..

bos aku minum nestum 3in1 tu je.. yg lelain dia tak penah mintak buat pun lagi...

eima said...

@MrS. F!zA

mampuih ..mampuih.... boss ko ade suruh buat ke .. nk resepi air kopi kapal api

mamalieyna said...

hikhik..seb baik 3 in 1..mudah kerja..

pandai buat air kopi o je, sbb en suami hari2 without failed, balik kerja confirm kena buatkan kopi o tuk dia..huu~

maszmadi said...

hehe, wat air guna kordial senang gak.. x pon kat umah masz selalu ada jerk stok air segera i.e soya, susu coklat, vitegen atau yoget.. hehe, lagik senang

MRS. K said...

muahaha.. dalam 6 orang bos aku serve, sorang je mintak buat air... bos paling kedekut dalam dunia..

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

panjang buat air sendrik la .. jrg narr suruh aku...

eima said...

@mamalieyna

tu la pasal ..klu tak 3in1 mana nk cr bahan bkn nye ade pepe pun kat pantry tu

kopi o ...wat utk diri sendri penah la ...

eima said...

@maszmadi

air tu pun byk kat umah .. fahim nye stok ... ni 2-3 hari ni cirit je budak tu .. byk sgt minum air segara ...

eima said...

@MRS. K

hari2 la ko kena wat ek...huhuhu

ummiaqeef said...

bos aku hari² tapau teh tarik kat mamak, hehehe...

Bionic women said...

masa praktikal dulu, pernah sorang bos tu dia suh buat nescafe..
memang 3 in 1..tapi dia siap komplen kurang manis ler, kenapa x tambah susu ler...
last2 i jawab, esok x payah 3 in 1 ler, saya beli nescafe biasa biar saya bancuh sendiri then lerh ler nak komen..heheh..
pastu x pernah komplen2, sedap kot air ai buat..hahahaha..

seb bek ler lepas2 tu x pernah bos mintak air, dah jd surirumah ni, ken awat air kat hubby ler hari2 kan?? seb bek x banyak songeh

ch@ said...

hahaha, aku mmg buat je air kat rumah. abi minum atau tak, belakang kira. janji aku buat, biasanya mmg habisla.

Papa Mifz said...

3in1 pun sedap jugak..:)