Tuesday, June 7, 2011

Ayim tgk je ...bknnye beyi punnnn ....

Ayim tgk je ...bknnye beyi punnnn ....

tu la ayat die bila lalu kat bahagian mainan
tp betul la ape die ckp 
mmg die tak wat amukkan sbb nk beli mainan

tp klu die minat sesuatu mmg lama la die belek sambil kejap² pandang 
mama ngan abah 
tgu respon dr kami 
"ayim nk yg mana ...amik la"
slalu die mmg tgu ayat tu
klu dah ade respon mama ngan abah, laju je

cam pic nih


semua die sentuh mainan fisher price tuh 
kan semua berunsurkan music suka la die 
tp klu beli pun ade le die main sehari je 
esok tu dah jemu dah

last² kapal terbang, otomen, car, lori jugak die punggah cari


lama jugak la aku berdiri sambil dok melayan die tgk² menan kat Giant Nilai ari tu
setengah jam ade  la



Note: aku risau jugak klu Fahim berubah jd cam sesetengah budak sambil guling² nk beli mainan ...

7 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

SAMA CAM BALQIS LA, BILER SAMPAI TEMPAT NO ENTRY TU ADA JE DIA NAK PEGANG, PASTU CAKAP NAK tengok je...

syawalsimpsons said...

seb baik ayim x cam2 kan..bukan ke brand mainan tu mahal gak harganya..mmm...aku pun klo syawal dah besar cam ayim pun takut gak klo syawal cam bebudak yg guling2 kat shopping complex..wat malu mak dorang..mmm..aku takut je x leh handle..

ummiaqeef said...

aqeef adalah same cam note kau tu..ekekeke..

@e_da said...

baik la ayim ni.. tak guling2 mintak mainan.. kalau mika jangan harap la... dia pegang tak lepas.. nak tak nak kdg2 kena pow jugak

.::Lynn::. said...

kalo nagis guling2 tu yg aku pun riso... boleh bertukar jadik ijau... aku kan garang... ekekkee

ch@ said...

ha'a eima, aku pun risau bila anak aku nangis guling2 nak sesuatu, setakat ni aku tengok, ok lagi. terkawal. bagus fahim, dia tau dia kena mengalah dgn adik dia :D

ibu syafiq said...

bagus'y fahim x guling2 klu nk sesuatu kn...?