Wednesday, June 1, 2011

Fahim & Pink


budak kecik yang beli semua pink
pe ke hal aku pun tatau
sedangkan die mmg suka mkn mende yg rasa coklat

tukar selera ke cubaan nk merasa ke 
tah la

yang pasti die tak suka punn
sikit je yg die sedut + mkn biskut tuh

nih lepas nego ngan fahim
no mainan... beli mknan boleh

semua yg jual kat petronas p.9 tu semua yg mmg dah ade kat umah



Note : Fahim dah kurus kan ..pelik betui la ... mkn byk ... bila la nk tembam balik nih .....tp berat maintenance 15 kg....

21 comments:

deelira@deeliraz said...

seme yang ada kat petronas p9 seme yang dah ada kat umah..HEBAT la fahim ni... hehe. mesti banyak mainan dia yek..

syawalsimpsons said...

mmm...anak aku pun kurus gak 2..huhuu....x pe tukar selera asik benda yg sama je

cikmOt said...

kurus ke gemuk ke...janji sihat sudah...kalu anak gemuk susah gak...main sikit semput...aktif sikit semput...pastu obesiti...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

dia bagi hint bakal adeqnya nanti mesti girl

eima said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

komen anje paling memberansangkan aku....yeay....

klu la betui mesti besh....

eima said...

@cikmOt

tak mo la gemuk ... nk tembam cam dulu... geram je aku tgk... dulu hari2 aku geget die.. skrg dah kurang geget sbb nanti die babab aku...uuu aku takut

eima said...

@syawalsimpsons

tukar selera klu die berselera tak pe...ni tak ... mkn sikit benor..dah la aku pun tak suka strawberi2 ni..manis

eima said...

@deelira@deeliraz

bkn la beli petronas semua nye...
beli kat tempatlain tp petronas tu yg jual mende yg sama ...

mainan byk la jugak ...
dah 3 kotak dah.... tp bkn die main pun... die punggah je .... pastu bersepah..huhu

MRS. K said...

15 kg tu berat jugak tu weh

..nOj.. said...

dia minat kaler tu kot. kan pink ni mcm cerah2 sket.

15kg ok la kot. nmpk bdn dia pun ok je. takla kurus takla gemuk. ok je tu

eT said...

sama cam my dote...makin besar makin kurus...
kang org kata ibu xbg mkn...huhu

LiErOSe~QiEmi said...

anak ko sma cam anak aku.. mainan melambak, tp tak main.. dia kuarkan sume pastu sepahkan lempar sana sini, sudahnye bola gak jd pilihan dia..

sebab tu mainan dia aku letak dalam plastik toto, buh dlm bilik ujung.. Tak kasik dia usik, usik aku jentik tangan haahahah... garang tak???

hyazz said...

aiyak.... semua yg jual kat situ dah beli ker???...kalau canggitu...elok ler wak beli petonas tu sekali eima senang si fahim tu....hahaha

eima said...

@MRS. K

misi kate ok la.. graf still cantek lagi... tp aku la suka yg gebu gitu tp tak bkn gemuk ...

eima said...

@..nOj..

tu la aku yg terlebih risau kot...

eima said...

@eT

takut org kate gitu la...
mana tau mak mak sedara dtg tgk anak buah dah kurus.. ingat mama die plak yg pemalas ..huhui

eima said...

@LiErOSe~QiEmi

mmg penat aku ngemas... tak pun kadang2 aku wat kerahan suruh die kemas sendiri...hahah selagi tak siap tak dpt ape nk ...die buat la...

eima said...

@hyazz

kak bkn beli kat petronas la ... beli tmpt lain tp kat petronas tu jual mende yg sama ... so mama tak nak belikan ....

Ujang9897 said...

cmtu la gua kecik2..hahaha

ch@ said...

fahim suka pink. aiyaaa aunty ch@ pun tak gemar pink. skali-skala la mama, tukar selera. takpun, slera utk adik, nak dapat adik pempuan. hiii.

.::Lynn::. said...

dia suka pink coz nak dapat baby gurl kot...