Thursday, June 9, 2011

Cik Geli Glemer Free Sbb Demam Drama Nora Elena

Slot Drama Akasia - Nora Elena

mmg musim semua pakat dok senyum simpul sesorg depan TV la
even kadang tu aku pun sama 
tp aku mmg tak leh terima kenyataan yang ade lelaki yg terlampau baik gitu ..haha

.........................................................................................

ok ..ok..
aku bukan ni cite pasal drama ni pun 
aku nk cite pasal kak Nowa aka Cik Geli @ AG ni 
entry panas trapik mencanak²
masuk gua.com.my wa cakap lu

byk yg brain wash sambil kutuk² sbb tak puas hati 
dengan entry dia
byk yg cuba hidup dalam alam khayalan Drama ni 
tak puas hati dengan Cik Geli 
hahaha

Bagi yang belum baca lagi 
sila pi terjah

korg nk baca surat bantahan  cik geli Click Here

nk baca yang dipublish kat Gua.com.my Click Here


gile sexspert betul la 
pas ni makin glemer la ko nowa
siap gua dot com nk bagi hadiah misteri lagi tu 

teruskan berblog 
sbb aku suka baca semua tulisan ko 
kebanyakan mmg tak penah buat aku tak gelak !!

tahniah cikgeli 

ni link ahkak kite ni http://cikgeligeli.blogspot.com/


Note: sape kenal AG ... die tau la AG ni cam ne .....

8 comments:

MRS. K said...

muahaha.. glamer akak geli pasni.. dorang ni tak reti beza mana joke mana series kot.. huhu

syawalsimpsons said...

hahahah...aku pun dah baca dah...mmg glamer arrr akak geli 2...aku nak ikut jejak langkah dier ok x..huhuhuhu....klo ko pun ada gak semnyum simpul depan TV...klo aku pun...ko pk arrr sendiri..hahahhaha

Amy Syaquena said...

amy x pernah tengok pun cite tue , tapi memang banyak orang dok perkatakan drama tu. pasni nak try ushar la best sangat ke..

Zue AnnaLeeya said...

aku pon dah baca masa cik geli wat entry kt blog dia tuh...
mmg lawak giler... hahaha...

aku pon setuju, xde lelaki baik mcm seth tan tuh kan???
tp kdg2 aku khayal gak bila tgk nora elena... hahahahaha....

ch@ said...

aku dah baca entry akak tu, hahaha mmg lawak gila. aku layan gak cite tu, sekadar tengok je la, masak tetap masak, solat tetap solat. sebab aku tengok sambil layan oni, ye la baru balik kerja kan. drama sebelum2 ni pun tengok juga.

Nini D.. said...

best blog akak nih!

mamalieyna said...

tak kenal sgt sbb jrg berBW...huu~ tp tahniah la buat dia kan..glamer uuu.....hehe... Nora elena punya penangan nih! ^_^

LiErOSe~QiEmi said...

aku pun baru je bace weh.. nak tergelak aku bace komen...

nampak sangat budak2 hingusan manja.. yg anto komen tu.. ape2 ntah.. adeii... tp best woh, trafik naik... bestt!! duit masyuk hahahah