Wednesday, June 1, 2011

Fahim Dulu & Sekarang

Fahim skrg ni aku tgk sgt kecik la
even dia besar
mungkin betul org tua² ckp
anak bila dah besar dah lasak makin kecik
even Fahim aku nampak kecik tak penah lagi org kate die umur 2 tahun lebih 
slalu nye org akan kate die umur 4 tahun
mungkin sebab ketinggian die kot

Berat Fahim sekarang ni maintain around 15 kg
Tinggi 98 cm

klu die ngan aku dah kat pinggang aku dah
sbb mama die tak tinggi mana kan takat 160cm je

even misi ckp graf die ok 
sebagai ibu aku suka tgk anak aku gebu tp bkn gemuk ok 
maknanye berisi sikit la

aku tak mo la anak aku jd cam aku kurus kering
besar nanti tak macho la 

bila tgk gambo fahim yg lama²
banding ngan yg terbaru sgt berbeza aku tgk

1. 1 tahun 8 bulan
2. 2 tahun 8 bulan


1. 1 Tahun 10 Bulan
2. 2 Tahun 8 Bulan


1. 1 Tahun 9 Bulan
2. 2 Tahun 8 Bulan

**gambar 1&3 pakai bj yg sama



 Rindu pipi montok die 
dulu aku rajin sgt geget² die
skrg dah tak brani sbb nanti aku kena babap




Note : adek Fahim asek gerak² active bila aku dok taip entry pasal abg die.....

19 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

comeila dia..

heheh,dh besar,dia babap la mak dia..

syawalsimpsons said...

DIER TAU KO NGAH CITER PASAI ABG DIER 2..HUHUU....

alamak...mmg la nmpk perubahan fahim 2..

Cute MuM said...

mana hilang pipi tembam fahim tue?
mesti ko dah gigit nie.. huhu..

ch@ said...

tapi mak dia gak maintain slim, fahim nak serasi dgn mama dia. kalau tidak nanti mama dia tak larat bila kena wrestling.

montok betul pipi fahim. geram-geram.

ummiaqeef said...

aqeef pun dah kurus..beza benar dgn dulu2..lg montok..geram je..

hyazz said...

tapi yg syok nyer masih boleh pakai baju lama yer... mesti sendat sikit kan... sama gak ngan mia...kya masih pakai kan seluar panjang baby dulu...dah jd can legging lak bile nengok,,,hahaha

Amy Syaquena said...

comel dia beb , nampak beza dia dulu dan sekarang...

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

hahah sbb tu mama dah tak brani sgt nk geget die...curi² je ...

eima said...

@syawalsimpsons

bezakan ... kurus sudah fahim...

eima said...

@Cute MuM

tak penah lagi geget pipi ..sbb aku kesian..slalu aku geget tang lengan die....muahaha

eima said...

@ch@

skrg die dah jrg blasah aku dah ...die rajin blasah abah je .. sbb die ckp mama ade adek ...huhu

eima said...

@ummiaqeef

yg aku prasan sejak skool kan diorg jd lagi kecik...huhu
tp otak makin ligat.....

eima said...

@hyazz

kak tak sendat cuma senteng je la .... hahaha
sbb dulu montok skrg kurus...

eima said...

@Amy Syaquena

bezakan .... smlm saje dok tgk gambo die kecik2 br prasan mmg perubahan besar kat die ...

deelira@deeliraz said...

budak membesar mmg makin susut la .. acad pon sama.. duk 10kg situ la.. x naik2....

Fida Ghazi said...

adik dalam perut sila sabar ye.. sok dah kuar mama boh gambo kat sini jugek!!

@e_da said...

eima betul sgt tu.. makin beso makin kecik.. mika pun camtu naik risau plak kan... fahim bam bam comeyy.. ken amakan byk2 tau fahim..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: dia xlyn anak dia tu la smpai xbg susu..

berada di alam khayalan dia sje..

.::Lynn::. said...

bila dah besar, mesti badan dan pipi susut kan