Monday, June 27, 2011

Fahim tgk DVD ala Wayang

weekend ni enPanjang kerja
so tak dak la peluang nk pegi jalan² jauh²
pegi pusing² beli brg keperluan je 

ptg smlm pegi Giant Seri Kembangan
tak dak beli pe sgt pun sbb tgk harga pd masih lagi musim gaji 
semua harga standard tak dak kurang pun mahai

tapi Fahim la paling enjoy
sbb die dpt tgk DVD free dah ala gaya  tgk wayang dah ...hahaha


siap ade chips + air free (promoter wat promosi)


layan dok dlm troli sampai cenggitu sekali 
aku rasa die mkn chips ade setengah bekas 


minum air free "soya bean"


ni la wayang yg die pulun nk tgk sampai tak mo gerak 


boboiBoy ... aku pun layan gak sebenarnya
sambil jd pak guard jg bhg. Bra 

enPanjang memula tgu fahim aku ronda² cr brg 
pastu bila aku sampai die plak ilangkan diri sbb dah malu dok kat rak Bra lama sgt 
cam pervert katanye .... hahaha

aku pujuk Fahim suruh beli DVD bobiBoy tu die tak mo 
nk tgk kat ctu gak 
aku rasa ade la dekat sejam aku berdiri kat ctu 
aku ajak die pi byr ... ok pastu mula la nk pergi balik kat bhg DVD nk tgk lagi ...aduhai 
seb baik die mkn pujuk suruh beli tgk dlm keta plak 




Note : Fahim semakin manja ngan aku ...semua nk mama ... org nk dpt adek gitu kot prangainya...




22 comments:

ch@ said...

serupa ngan oni, suka tgk boboboi. abi dia nk belikan nanti, tgk dlm kereta, nak soh dia duduk diam. baik je fahim dudul dlm troli, oni suka berlari. jenuh pula nak kejar dia.

aku pun baru beli baju 'kembar' aku eima, hahaha. 'kembar' membesar dgn sihat ;)

@e_da said...

wah untungla fahim siap air free tu...lawo je bersila..hehhehe

syawalsimpsons said...

aku , en asbeen n syawal pon suke tgk boboi boy ari ahad..heheh....alamak...syawal pon ikut jejak langkah fahim ni

♥MiZz-siHa♥ said...

baik punye tgk wayang kan..siap chips ngan air lg..

eima said...

@ch@

ni sbb dpt mende yg die suka .. mmg la diam ..klu tak kerja nk menolak troli je..pastu mama ngan abah kena pegang jugak handle troli tu ... bygkan 3 org pgg troli yg 1 ..penat ...

kembar ?? means baby ke ?? huhu tak dpt tangkap la

eima said...

@@e_da

2 cups utk die ... pastu mula la sakit perut ... huhu last2 abah tapau je mkanan.... hahaha

eima said...

@syawalsimpsons

fahim baru lagi ni minat ....
upin ipin die dah kurang ...die suka yg ade aksi lawan2... boboiboy kan berlawan gak ...

eima said...

@♥MiZz-siHa♥

tu la pasal ... kenya die mkn chips tu je ...
ajak mkn mee goreng mamak pun die dah boo layan dah ..klu tak pantang ajak

syawalsimpsons said...

eima aku jual rm 19.00...

~aSHa~ said...

amboi...minum air mata tak berkedip tgk movie...eheheh mmg gaya tgk wayang betul2...

budak2 nak dpt adik gitu la kot...kita lak senak nak dukung kan mereka dgn perut kita lagi kan...

Bionic women said...

Dhiya pun sama layan bahagian ni..hehe
pastu kalau kita cakap beli cd jer la, dia akan jawab balik
"xnak, tv kat rumah x cantik macam ni, tv ni besar'//hahaha
padan muka papa dia, terkena atas idung.

tapi dia lagi suka mesin basuh..kalau kat bahagian mesin basuh tu, dia berlakon kengkonon membasuh sampai berjam2 tunggu...
dia siap suh beli mesin basuh front load tu, katanya nnti dia leh basuh sendiri baju..huhu

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

bgos dia xmkn pujuk!!hehhe..

jrg la tgk cter kartun ni..

ummiaqeef said...

aqeef pun suke boboiboy tu. kalau tgk kat umah time iklan mula la nak ngamuk..

ibu qaleesya said...

nak dapat adik gitu ler jawabnyee

LiErOSe~QiEmi said...

wah, layan abis fahim ni.. hikhik comel...

manja, try la buat dia manja dgn pak dia lak.. aku dah berjaya.. anak aku skit2 nak papa dia skrg.. tapi klu dtg mood manja dia, aku gak laa dia nak.. sampaikan papa dia bg susu bagi pihak aku pun tak boleh, nak dari tangan aku gak botol tu.. ermnn sabo jelaaa..

mamalieyna said...

arif pun suka boboiboy..feberate anak2 skrg kot eh..hee~

bleh plak fahim melangut tengok lelama dok dlm troli eh. kalau dak arif tu, mmg kejap je bleh dok dlm troli, lebihnya, mau ronda2 pakai kaki sndiri, kita yg penat..penat nak ikut je peel dia..huu~

~aSHa~ said...

bersangkut dgn entry izan cemomot...

eima, smlm gi anakku ada SALE...mmg hebat la sale dia smlm bermula 25 - 26 jun shj...total semua 300++..dapat voucher 20 (terus tebus), dpt diskaun 50...so bayar dlm 240 je....

Papa Mifz said...

siap bersantai mcm kat rumah yer...hehe

rasp said...

mmg betul2 fahim layaaannnnn :D
sapphire tak suka tengok boboiboy nie....
gamaknya sbb dia gegegirl kot hehehehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ohhh,nk dapat adik yer..

p/s: amboi,watpe nak cian kat shapit tu.. =)

hamzah ian said...

borong byk2...

Amy Syaquena said...

ni kalah orang tengok wayang cam nie