Wednesday, June 15, 2011

Hadiah GA/Contest/Lucky Draw 2010/2011 Part 2::semua yg tidak di up::

yang ni semua hadiah GA/Contest aku tak sempat/malas/lupa/lemau nk di up kan tiap kali dpt... wlu cam ne pun aku sgt hepi ...bukan aku tak hargai...TQ very much all


Lucky Draw Souvenir Dari Sabah

by 




giveaway for healty 2010

by
http://dnurboutique.blogspot.com/



Mama_Balqis 2nd Giveaway

Ma

by




Contest Teka Teki

by






Giveaway CikMot

by



(aku dah lupa ni GA/Contest ape)
by
sape pun dah tak ingat(sorry dear)






(aku dah lupa ni GA/Contest ape)
by



Contest Baby Muka Blurr
by




by
http://unlistedone.blogspot.com




TQ All






Note: dah lama tak dpt hadiah sbb mood join GA/Contest still ke laut lagi

5 comments:

MRS. K said...

banyak hadiah weiiii.......

aku pon dah berbulan tak join nih..

*kat bangi tu la branch... yang ori kat klate

Amy Syaquena said...

perghh banyak gila hadiah ko dapat , tahniah beb

noor said...

sonoknya byk dpt hadiah..
untung2..

~aSHa~ said...

wow byk nye la hadiah ko dpt ye dik....tahniah beb

ch@ said...

banyaknyaaa hadiah kau dapat eima. cemburu deh aku di sini.