Thursday, June 9, 2011

Hari ini permulaannya - Boss Baru

smlm ptg die awal² lagi dah call aku pas turun flight dr Bali
"Nanti pagi esok I pickup U depan lobi ye"
"takut pass kerja I tak leh guna lagi"

so pagi ni tak dak makna nye aku nk masuk dlm keta even die awal2 lg dah buka pintu kat aku 
aku hulur je pass kerja aku kat die
suruh die masuk sendiri dlm parking

permulaan hari pertama yang baik la 
belum nampak lagi sifat sebenar boss aku ni
nk kena tgu beberapa hari lagi la ni

aku nk jugde die 
terlalu awal lagi br jumpa tak sampai 10 minit pun

hopefully die berterusan ok cam 10 minit td la
klu tak ...huhuhu




Note: teringat boss lama ngadap PC pun tak leh lelama....

3 comments:

@e_da said...

harap2 dia ok la kan..

syawalsimpsons said...

harap die ok cam bos lama ko kan...heheh..ammmiinnn....klo x meh rrr jd PA kat tmpt aku...hehehhe

ch@ said...

macam ok je bos baru kau ni eima. dah macam drama pun ada.