Wednesday, June 8, 2011

Hari Ini Terakhir, Esok Permulaannya

hari ni hari terakhir aku nk berjimba² 
sbb esok boss baru dah masuk opis 
aku tatau lagi perangai die cam ne ...so nk kena belakon la ckit
tgk die cam ne...klu die ok ...
aku boleh bertukar jd aku balik 
klu die tak ok kena belakon sampai die pencen tak pun naik pangkat lagi la 

aku kena menghayati hari ni sebaik mungkin
sbb hari ni mungkin hari terakhir aku aman damai & bahagia kat opis ni 
sbb hari esok mungkin permulaan kepada penderitaan aku cam thn 2006-2007

aku tak dpt bygkan 
perit nye idup time tu
tekanan perasaan mengcengkam diri
hidup dlm kerisauan(opis hour je)

ape ek aku nk wat hari ni ye
tak dak plan lagi ni 




Note : aku sentiasa berdoa yg boss kali ni ... baik cam yg sebelum ni ....kebapaan ckit²

15 comments:

@e_da said...

harap2 dapatla yg baik.. kalau yg cengih merana nak g keje.. hihi

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

harap2 bos baru ok, kita pun peranh menderita masa awal join company kita ni, tak sangka leh bertahan sampai ke sudah...cayok2 eima

cikmOt said...

jom, aku nak p alamanda jap lagi...cari novel...heehhe

eima said...

@cikmOt

cari novel ...huhu
nak..nak....

eima said...

@@e_da

tu yg risau sgt tuh ....

eima said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

tp kite kena slalu positives thinking kan ...
tak pe ... tgk dulu cam ne gamak tak leh blah..isi borang tukar je la

ch@ said...

nikmatila hari ini dgn puas2 ye, esok kena bersopan santun =)

::Mamalyna:: said...

semoga bos baru okey:)

Fida Ghazi said...

dulu bos aku garang... tensen woh.. tido malam pon tejaga2 je sebab ingatkan keje.. sampai la satu hari tu dia banyak cekadak sangat.. aku hempas jam dinding kat bilik dia..hehe..terus dia mintak PA baru... hahahaha..

EiJa ZaQuaN said...

mmg sakit jiwa kalau dpt bos yg x ok ni kan..,lebih2 lagi dpt bos yg ikut kepala dia jerk..
hope bos baru nnti ok la...

eima said...

@ch@

nikmati dgn baca komik sepanjang hari huhu....

eima said...

@::Mamalyna::

TQ

eima said...

@Fida Ghazi

hahaha gile ganas ... aku takat lawan ckp je.. pastu kena tukar ...hahaha

eima said...

@EiJa ZaQuaN

huhu tp awal2 lagi aku dah ckp .. yg aku nk balik kul 5 .. bg arahan kat die tuh ..hahaha

ch@ said...

hahaha oi anak nak masuk dua dah, baca komik? hahaha serupala kita.