Thursday, June 30, 2011

Pegi Dgr Taklimat pastu lariikkk

hari ni x dpt la aku nk BW cam biasa
sbb aku nk pegi Taklimat

tp insyaallah klu aku main lari² balik opis nanti 
bleh la aku BW 

rasa cam tak mo pegi tp aku nye kuota kursus tak cukup lagi nih 
br sehari 
ade lagi 6 hari aku perlu cari 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


tu cite pg tadi tp aku tak sempat publish 
skrg aku dah ade kat opis
sbb aku dah berjaya melarikan diri 








Note : ptg karang nk pegi sign lagi pastu lari lagi ....

9 comments:

syawalsimpsons said...

SENGAL..MMG TU LA CARA KITE..HAHAHAH

Nens Collection said...

HAHAHA..best!

Fida Ghazi said...

cengkelat..cengkelat!!!

deelira@deeliraz said...

hahaha..suke bab lari2 nih..
zue pon x cukup lagi.. baru sehari je.. esok sehari lagi.. baru 2.. lagi 5 maaa... hehe

Bionic women said...

hehehhe..bleh main larik2 eh..
best2..

mamalieyna said...

bleh je main larik2 ye..kalau pivate cannot loor...dh tu jrg2 ada training..huu~.. tahun ni, langsung takde program tuk kami, cut cost..huu~

@e_da said...

wah main lari2 je arini ek

~aSHa~ said...

berhati2 lari tu....lari perlahan2 tau...eheheheh

ch@ said...

hahaha, aku terasa mcm aku di zmn belajar dulu2. dtg amek attandance, pastu blk bilik zzzzz, pastu dtg kelas blk amek attandance. syok-syok.