Tuesday, June 14, 2011

Review Nora Elena Episod 21

sape tgk smlm episod nih 
aku tak leh terima scene seth tan tu ngaku die yg rogol
bodohnye .... aku rasa dalam perhubungan rumah tangga tak perlu kejujuran yg melampau cam tu 
ape salahnye klu seth tan tu ckp je die jumpe rantai tu kat mana²
tempat kejadian tu ke 
pastu die simpan sampai skrg 

pastu cite nih dah jd merapu cam cite lain gak 
scene tu tak logik la 
even klu rasa bersalah pun tak perlu la sampai cam tu 


rupenye seth tan kawen ngan Nora Elena sbb rasa bersalah
bkn sbb die cinta pun
nk tebus kesalahan 

Inilah Drama Melayu 
mesti ade ade adegan tak logik cam ni 
dah cam Bollywood plak .... berlawan sampai melambung²


sape belum tgk/terlepas  sila Click Here 


Note : pelik cam ne tonton.com leh tgk nih...huhuhu 

7 comments:

ch@ said...

aku layan je tanpa perasaan, tapi tersentuh juga la tengok seth tu beria-ia sayangkan nora. boleh dia duduk depan pintu bilik tu. aku dah habis baca novel dia, so ok-ok je la.

MRS. K said...

nak buat camno, skrip die camtu..

tapi dalam novel bukan macam ni lah! takde pon nora tu lari tinggalkan laki die..

~aSHa~ said...

dlm dunia ni pelbagai ragam...

kadang2 kita rasa cite di tibi tak logik tak masuk akal kan dgn dunia realiti...

tapi asha selalu tgk di dada akhbar berkenaan dgn kezaliman2 buang bayi, bunuh, tikam dan sebagainye..kat situ pun asha leh kata...eh ingat lakonan2 je wujud kezaliman begini..rupanye realiti lagi zalim...dan dasyat..rupanye manusia ni ada jugak yg tidak berhati perut sampai tahap begitu...
ini contoh la..

begitu jugak dgn cerita itu..ada yg kata tak logik seth tan tu seromantik itu...ehehe kelakar pun ada jugak org berkata kalo yg kata tak logik dgn dunia realiti... bak kata asha tadi la...dunia ni pelbagai ragam manusia...ada yg lebih romantik dari itu pun ada....dan asha pernah tgk siri rancangan serasi bersama gandingan seth tan dan isterinye....sebenarnya dia mmg romantik yakmat..kalo nak tau dia tu cuci rumah dia ala2 jepun..dia yg buat sendiri selepas bini dia mop2 biasa...


eh panjang plak komen..patut buat entry sendiri ni...ehehehehehhe

Bionic women said...

ntah naper x sampai2 pun seru nak tgk nora elena ni...tapi i ada kawan nama seth tan...hehehe..kawan lama tapi dh lost contact, ntah kat maner ler dia sekarang

.::Lynn::. said...

bukannya ko pengarah

hyazz said...

hahaha... layan lah korang...seb bek akak tak tengoksss...hahaha

ummiaqeef said...

bese la tu..mengganggu emosi je..hehe