Tuesday, June 7, 2011

semua serba tak kena....

huh!!
hari ni hari yang sangat boring
tatau nk wat pe 
aku sgt mls
sgt boring

dari kul 9 pagi tadi dok berpikir ape aku up entry ni
last² aku up entry pasal aku boring

lantak la 

aku nk main games tp boring
aku nk baca komik pun sama boring jugak
aku nk baca gossip, bkn kegemaran aku 
aku nk mkn, aku lupa nk beli kuih pg td
nk ajak org layan borak, semua pakat sebuk
aku nk kemas gerobok aku tu, aku mls
nk layan blog... rasanya byk dah BW

layan kan je rasa bosan yg amat ni
sambil tunggu masa lunch.....

4 comments:

syawalsimpsons said...

alamak...ciannyer...td nmpk gak ko..hehhe..baju coklat kan..heheh..alamak bosan ke...mana boss...tido la kot...x bosan...

.::Lynn::. said...

aku pun tgh boring jugak... nak kuar bawak RM5 jea.. ATM card pun tertinggal... rasa nak suku day je hari ni... hehehee

@ Mrs Maneh said...

ko diserang penyakit M

ch@ said...

aku pernah diserang penyakit ni, nak buat apapun M. rasa nak menangis. sabar aja time tu, tunggu masa balik.