Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday









Note : entry wordless wednesday pertama aku

15 comments:

syawalsimpsons said...

AKU TAU NI KAT NE...

:.nick.: said...

aperkah

Nini D.. said...

pheeewwwiiittt!!!

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

amboi2..besh aje...

@e_da said...

pic baru ke? comey jek perut

eima said...

@@e_da

last month .... hehe

Bionic women said...

yg baju oren berbelang tu pregnant ker???? hahahha...
macam anak dara pun ada skit, tapi kalau x tgk tang perut ler. hehe
bilalah kita ni nak kurus.......hadoiiiiii

MRS. K said...

ape motip gambo ni?

eima said...

@MRS. K

dah nama wordless tak leh nk tulis pepe .. sendri kena paham la ...

motif anak aku kejar aku ?? nk peluk la

eima said...

@Bionic women

time nih 4 1/2 bulan ....
tgh tgu nk gemuk tp tak penah nk gemuk...huhu

mamalieyna said...

aduuuh ini betul2 less word ni..tak faham sudah..hee~

riangnye mereka~comel jer perutnya..hee~

Amy Syaquena said...

Dah nampak perutnya la beb , awak jangan lupa bagitahu amy tau jantinanya dan due datenya...

Papa Mifz said...

ranggi la motor tuh..:)

Fida Ghazi said...

ko ngandung menten je eima ye.. aku kalo ngandong.. betukar menjadi gorgon!

eima said...

@Papa Mifz

sila beli utk mifz nanti...hehhe