Tuesday, June 21, 2011

xtvt Hujung Minggu Fahim

xtvt Fahim tiap kali weekend
sejak berumah bawah nih 
ade le ruang untuk fahim main air
klu dulu tunggu pegi holiday dok hotel br leh merasa main air gini

tapi budak Fahim nih bkn nye nk berkuak nk berkocak air pun ...
die berdiri je isi air bg penuh pas tu dah 
sronok main paip air je

abah yg rajin melayan
mama dok melayan tv 








Note : klu ade tanaman ..leh gak jirus air mandian Fahim.... tak le membazir

16 comments:

ummiaqeef said...

wah, bermandi-manda dah dia..hehe.. leh ar aqeef dtg umah ayim nak tumpang mandi dlm pool..hahaha..

Cute MuM said...

dania tumpang sekali boleh??
huhu..

eima said...

@ummiaqeef

kompom fahim mandi klu die berdiri je...

eima said...

@Cute MuM

sila² tp makesure pakai swimming suit je ... hehe achik eima kena beli pool besar la cam ni

Amy Syaquena said...

Nasib dia masuk juga dalam kolam kecik dia tue , kalau dia dok pancut air je lagi la , habis suka fahim la...nanti ada adik mesti bertambah seronok fahim ada kawan hehe..

~aSHa~ said...

ni beza duk umah bawah kan...dgn rumah bertingkat tingkat dan tingkat.....

Bionic women said...

kalau dhiya tu segala aksi kuak lentang, kuak kupu2 dan kuak tenggelam di buatnya.hahaha

so, kena beli tanaman ler ni kan???
hehe

syawalsimpsons said...

alamak seksi fahim..hahahha...

rasp said...

lepas nie kena beli pokok leh ek...
demi utk tidak membazir air :D

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ahakz!! toi gak tu.. 2 dlm 1..

p/s: haah,kucing tersembunyi tu..pning lak cari sekoq lagi..

Heidi Shafiq said...

:)

maya amir said...

alaa xleh view gmbr..tp bdk2 mmg excited dpt main air kn;)

MRS. K said...

gambo tak keluar. arap maklongg

AnneRaini said...

nape ku takleh tgk gambo....ko gi betulkan sekarang..hihihi

LiErOSe~QiEmi said...

aku pun cam k weh.. tak dapat tgk gambo.. so tak puas laaa nak komeng...

@e_da said...

sonok umah ada tempat lapang luar umah kami duk apartment tak dapek nak main air gitu.. huhu