Thursday, July 14, 2011

Apa Aku Bawa Balik dari Rumah Lynn aka HeaRT OF MiNE

Dalam entry ni aku ade cite aku pi umah Lynn

mende yang Lynn suruh dtg amik kat umah die 
adalah 


Donut  & Karipap Frozen 
Donut/karipap  ni mama Lynn yg buat 

ni kes dari entry Donut Oh Donut aku 
sbb donut aku tak menjadi Lynn takut aku kempunan kot

anyway TQ tau Lynn 
smlm enPanjang dah goreng dah karipap 
tp donut belum lagi ...sedap la karipap tu ...



Note : asek lupa je nk snap .... seb baik enpanjang kuarkan dr freezer smlm ...klu tak tertangguh lagi

8 comments:

MRS. K said...

aku tak penah dapat free pon... sedih...

eima said...

@MRS. K

ko dah slalu mkn free ... ceh
cheese tart la ..cheese kek la... kek coklat la.... pe tah lagi ... bg aku plak peluang...
korg asek tayang je... huhu

MrS. F!zA said...

kena pregant lah siti baru lynn bg free..hikhik..

Bionic women said...

wahhh..dapat yg free lagi best kan..

kita dah tau kenapa x naik donut tu..
kita siap buat research ni..haha
Yis kering (mauripan) adalah yis yg tidak aktif..so utk aktifkan yis tu kena bancuhkan dengar air.kena guna air suhu bilik, kalau panas yis tu mati.
kalau guna yis basah, boleh ler bancuh tanpa air. huhu

Amy Syaquena said...

amboi bertuahnya ibu mengandung ye..

eima said...

@Bionic women

tp kakak opis wat tak bancuh pun elok je naik ...die yg bg resepi ..pastu baru2 ni die wat lagi ... mmg gebu ...

tak pe nanti aku wat try bancuh plak ek ... hehehe

.::Lynn::. said...

aku ni jenis cepat kesian kat ibu mengandung.. huhuhuhu

ch@ said...

wahhh boleh order ni. aku tgk karipap tu mcm teringin pula. kena carila balik kerja nanti. adus.