Wednesday, July 27, 2011

Baby aku Baby Boy ??

smlm aku mimpi 
aku lahirkan baby boy 
muka die iras enPanjang

tak kisah la baby ape pun janji sihat 
aku hanya buat scan/ultrasound utk tgk kedudukan, uri ngan kandungan aku ok tak ok je 
jantina aku aku tak nak tgk 
sama cam Fahim dulu
aku nk surprise ... cam mana aku rasa time melahirkan fahim dulu 
nikmat tu lain aku rasa dr aku tau baby ape yg aku kandung...

bila misi angkat baby tunjuk jantina 
perasan gembira tu ...speechless

wlupun aku teringin nk merasa ade anak pompuan pulak
tp klu tak de rezeki tak kisah la ....janji sihat



Note : mimpi mungkin mainan tido tp mungkin juga pentunjuk dariNya

24 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

yg pntg bby tu sihat yer kak..

apa2 pun,tu namanya rezeki ALLAH..

♥cikmOt♥ said...

hehehe...biarkan ianya terus misteri...

hyazz said...

manja...selalu nye kalau mimpi yg tu...kita dapat sebalik nyer...mintak2 la dapat ank pompuan lak...semoga sihat semua nye

MRS. K said...

dah semua orang panggil ko manja.. hahah..

syawalsimpsons said...

klo boy x pela...fahim ada geng....

Cute MuM said...

betul ker kalo mimpi dapat sebaliknya?
daddy dania mimpi dapat baby boy..
bila dah lahir dapat baby girl..
kami masa tue memang tak tahu pon jantina..
takperlah.. janji baby sihatkan.

eT said...

baby xsabar nk jumpa mak dia tu...hehe

~aSHa~ said...

aritu mimpi jugak...bersalin awal...

kali ni pun nak rasa suprise tu....nak rasa nikmat SUPRISE...

ummiaqeef said...

x kisah la boy ke girl janji sihat kan..

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

tu la mmg tak kisah pun ...
sbb plan nk beli bj putih ngan unisex color ...

eima said...

@♥cikmOt♥

tgu dah bersalin br terjawab persoalan

eima said...

@hyazz

insyaallah kak ...

eima said...

@MRS. K

ok la tu ... ko la tak leh lekang dr panggey aku nama tu kan ... geng DSK mmg semua panggey aku nama tu lagi ...hihikhik skrg dak DCA plak

eima said...

@syawalsimpsons

ye ..geng buli mama kan...hahah

eima said...

@Cute MuM

klu sama cam cutemum ... rezeki aku la tu kan

eima said...

@eT

ye ke... hahaha
mama die pun sama ...

eima said...

@~aSHa~

2 kali dah mimpi dok labour room kak ... hahah pe la agak nye maknanye tu

eima said...

@~aSHa~

kak surprise je ... sbb rasa die sgt besh ... bila misi tunjuk anu baby tu

eima said...

@ummiaqeef

betul tu ... aku terima ngan redha roxi ...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: perghh!!! sentap ak ni kak oi..ramai dok kata tembam,hahah.. =)

Amy Syaquena said...

mimpi selalunya berlawan , mungkin rezeki ko nak menimang cahaya mata pempuan , amy doakan semua nya berjalan lancar erk..

rasp said...

smoga impian mu tercapai....
yg penting baby sihat...
tapi tul tu sis....
ahkak pun all four of my kids...
kes 'surprise'....
eeee take care ya....

ch@ said...

wish u luck eima. letakla gambar, aku pun nak tengok ke'maintain'an pengembangan ko tu mana tau buat aku jeles. tak berubah apa2 langsung. aku dah hilang pinggang ni. haha.

♥mama eza♥ said...

xkisah la boy or gurl janji sehat sudah mak ngan baby..mase ngandung dulu pon hubby mimpi bersalin czer, dapat gurl sebijik muka die..skali kuar betol..kebetulan la jugak kan...tp tu lah mimpi kan mainan tdo..