Thursday, July 21, 2011

HalfDay ade anternatal Checkup

kul 2 pm ni ade check up anternatal minggu ke 27
kejap je masa berlalu 
lagi 2 bulan lebih dah nk bersalin dah 
barang baby pun tak de beli pepe pun lagi
tgu shopping raya shopping sekali ngan abg die lah 

abg Fahim pun dah  xcited nk tgu kelahiran adek die 
sbb smlm die request ngan aku 
"mama ayim nk tido wai buai lah"

"ala tido ngan mama la ...peluk mama ek, klu ayim slalu nk tido buai adek nanti nk tido mana?"

"ayim yuk peluk adek la"

"peluk adek?? kat mana ?"

"dlm wai buai ngan ayim" 

skrg nih die slalu amik puting ngan bucuk die tenyeh² kat perut aku 
bila aku tanya wat ape ni ??
mesti die jawab nk bg adek die isap puting 

hopefully nanti bila adek dah kuar 
fahim layan adek camne fahim buat sekarang ye 
jgn buli² adek ek 




Note : makin bergema la jeritan aku di rumah nanti .....

5 comments:

♥cikmOt♥ said...

hehehe, barulah jiran2 tau itu suara ko weii...ekekeke

ch@ said...

sweet je. ayim dah tau dia nk dpt adik. barang baby pun aku tak prepare lagi, sekejap je. esok aku masuk 7 bulan, 28 minggu. sekejapan.

Amy Syaquena said...

hahahaha...ayim.ayim..beb jaga diri deh

maszmadi said...

wah..... x sabar fahim nak tgok adik yer....

.::Lynn::. said...

mesti suara ko ngan suara anak² ko sama kuat,... ekekke