Friday, July 15, 2011

Hasil Rembatan di Jualan

boleh dikira ngan jari brape kali aku membeli kat jualan kat opis aku ni
rasa nye sebelah tgn jari aku tak habis kira 
itu sejak wujudnya jualan kat cni
rasa nye jualan ni start beroperasi sejak aku ngandungkan fahim kot
tah² sebelum tu lagi

aku mmg sorg sgt payah sgt nk kuarkan duit nk membeli
kira nya cam nafsu tertutup la 
tp klu bab makanan mmg aku habis duit puntak pe 

aku membeli 3 barang gini pun kira pencapaian terbaik aku dlm mengeluarkan duit 


penjimat ke sorg kedekut aku ni 




Note : ni aku beli sbb dah survey byk tmpt....paling murah kat jualan ni ... pasar mlm lagi cekik darah 

9 comments:

Pn. Zana said...

berapa rm tudung rose biru tu?psar malam rm20

syawalsimpsons said...

alamak,,,aku x g pun jualan kat opis ni..mmm....

eima said...

@Pn. Zana

RM 20 gak
pasar malam ari tu tanya RM25 tak leh nk kurang

eima said...

@Pn. Zana

sebelum ni aku pun tak pegi
lalu2 je ...

MRS. K said...

meriah kerongsang ko! hehehe..

rasp said...

bagus tul u sis...
pandai mengawal nafsu....
i rasa kalo i hancus...

Bionic women said...

hehehe..akhirnya merembat jugak kan..
baru nak tanya tu kerongsang ker anting2..huhu..tentulah keronsang kan???

Fida Ghazi said...

aku cari brooch jurai tu tak jumpe weh..

ko memang berhemah la dalam bebelanja eima oiii! bagus! teruskan!!

ummiaqeef said...

woot! woot! aksesori baru, huhu.. like!!