Friday, July 29, 2011

Hasil Terjahan Ke Warehouse Kiko Sales

Tadi dlm entry ni aku ckp nk pi shopping kan
aku pegi sini la 
Gudang Kiko 
seb baik kami awal la jugak sempat pilih² sebelum ramai manusia menyerbu 
Kul 12pm dr opis




mmg main longgok je 
kena pandai pilih sendrik la 
even ade tulis untuk umur brape sebenarnya bercampur



ni harga die 



kebanyakkan bj tag die RM12 je 
tp dpt diskaun lagi jd RM10


aku beli 4 helai RM42#

Pendapat aku pasal sales ni 
sgt pening kepala 
ape kite pegang itu org tarik² seb baik aku sampai awal 
panas sbb tak dak econ
tak byk pilihan mungkin sbb dah byk stok habis kot 
sales ni kan start 26-31 julai 2011
pakaian utk 1-3 tahun sgt sikit  puas pilih²
sgt kecewa sbb jeans/seluar utk budak 1-3 tahun tak dak

aku rasa ni clearance stok yg tak laku kat pasar raya la 
sbb ade tag sogo, pacific, the stor dll

kelebihan sales ni
harga ok la 
mana nk dpt brand kiko 4 helai RM42#


Note : Fahim mesti suka ade 1 Tshirt tu ade gambo Dinosour ...hikhikhik

20 comments:

ch@ said...

oit, mn perut? ni jeles ni. ngape ko mcm x preknen je, haish!!! tak aci toiii. bestla ko dpt pegi camtu, aku kena tggu laki aku je, nk pergi sendiri mmg aku sst barat.

eima said...

@ch@

klu tgk aku dr blakang org ngorat lagi wei ...hehehe
pegi ngan dak opis la ... nk pegi sendrik for sure enpanjang tak bg ....

PUANSTOBERI said...

Eima :

Adiah Eima ada skali Kekda pos skali ngan adiah derang tu.
Suppose da dpt sbb yg ada yg alamat Putrajaya da dpt.
Ke kena caj lebih sbb Kekda ada tepek signage FRAGILE. Kekda tepek setem singgit.
Apa pun, kalo ada kena caj ke hapa, gitau Kekda. Nati Kekda byr berapa kena tambah tu :D

eima said...

@PUANSTOBERI

hehe saje je la tanya sbb nama tak de dlm list ...tp tak sampai lagi punn...tak pe kite tgu je

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

dh puaske shoping ni?? huhuh..

♥MiZz-siHa♥ said...

kt p cni rabu lepas..utk bdk 1-3thn..mmg xmenarik sgt kan..kt xbeli ape pon..tujuan nak cr suar sbnrnye...

*kerepek tu 1kg rm10,1/2kg rm6..terlupa nak letak harga plak..

syawalsimpsons said...

aku pun nak ajak akob terjah gak la..hehehhe...x leh jadi ni...ko dah terjah

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

tak puas la dik ....tak syok

eima said...

@♥MiZz-siHa♥

tu la mmg nk cari seluar pun jugak tp beli jugak bj ...dr balik ngan tgn kosong

eima said...

@syawalsimpsons

sila pegi mana tau die letak stok br

rasp said...

suka gi sale2 nie...
tapi bila kena rebut2 tu yg tak suka tu...
tapi bila bayar rasa cam wahhhh berbaloi2 gitu :)

Huda said...

wah!bnyk gak smpi 4 helai :) penah pegi werhouse sale tenderly kat setapak 2-3 tahun lepas. samela gitu kesnye.sume longgok.tipsnye klu g werhouse lg, pilih je mane berkenan, amik, amik, amik, pastu time nk bayo baru pilih yg betul2 suit n nak :)

Lulu Caldina said...

selamat menyambut bulan ramadan...
dan selamat berpuasa ;)

LiErOSe~QiEmi said...

gile kecik perut ko manja.. kalah laa ko dgn perut aku yang giler memboyot hikhik..

bestnyeeeee brand kiko pat lai 42 jek.. adeh!!!

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: slmt berpose gak sis!!

.::Lynn::. said...

pernah pegi.. mmg xbest.. ramai, sesak

Ujang9897 said...

ada anak nanti baru terjah..hee

@e_da said...

sana sini sales geram tul kan

amiey lee said...

heee bestt nyer..kta nye budget punah la kali ni hahahahah dh berhabis shopping ari tu..

L said...

pon2 lori milo L dtg!!! nk supot sahur tp lambat dah... tp janagn esaw L nk bg milo sejuk 3in 1 utk berbuka nt.. selamat berpuasa..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/bangun-sahur-buat-aper.html