Friday, July 29, 2011

Jom p Shopping kat Kiko Warehouse

dah kul 11 am br aku sempat nk wat entry 
sbb pagi td hujan sgt lebat 
buat mood aku sgt merundum
sbb pagi² aku dah basah 
bila dah sampai opis plak 
tah nape ngan PC aku ni 
kat luar hujan die pun sama geli nk sejuk jugak 
asek la hang tak pepasal ... sampai dekat kul 9 lebih br ok
pas 5-6 kali aku dok turn off 

dah ok aku sebuk BW sampai lupa nk wat entry 

jap lagi nk pegi jualan Gudang Kiko kat Puchong Perdana 
nk tgk pe yg besh sgt 
ni 1st time ni 




Note: sorry la yang .... mama nk pegi shopping la this week ... tak dak dpt la nk lepak kat umah ek ... minggu² depan la ek ...

10 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,nak itotttt..ngeh3..

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

adek klu ko dok dekat2 cni mmg aku bw je... bleh ko belikan bj utk fahim sehelai 2...hwehheh

maszmadi said...

hoho kat opis ni pon time ujan tenet slow giler..... erm, shopping baju raya erk.....?

Echa said...

wah.. seronoknyaaa.. kat sini jarang betul ada sale baju bebudak gini...

Bionic women said...

kalau best nnti gitau ek..
nak jugak terjah kot2 ada yg berkenan.huhuhu..kalau sempat ler

eima said...

@maszmadi

nk kate bj raya ... tah la... bj tukar2 fahim la ...

bab hujan tenet tu .. bkn tenet tp PC ... ngada... tak pasal hang memanjang

eima said...

@Echa

sales gudang kiko ... tp choice tak byk la ....

eima said...

@Bionic women

byk utk budak 4 thn ke atas ....

ch@ said...

biasanya org serbu awal2. bila dh last nasib2 je la dpt yg cantik.

eima said...

@ch@

kakak opis yg pegi 26.7.2011 pun tak byk beli sbb tak byk choice gak ...