Tuesday, July 26, 2011

kemain sunyi opis aku ni

klu nk baring kat depan pintu bilik pun takan ade org tego sbb mmg semua tak dak kat level aku nih 
aku sorg je 
kerani yg ade pun 2 org je tu pun dok kat hujung tersorok 
org lain semua pegi conference 3 hari 

gile besh 
telefon tak berbunyi 
tak dak org kaco aku aku 
nikmat²
nk gi jejalan ni la time nye 
tp aku plak tak bawa keta 

jd dok opis diam² BW je 


tgh wat kira² ni agak2 bila duit kumpulan aku nk mencukupi nk beli set BF ngan barang² baby online 
huhu nk kena tambah lagi dana harian utk masuk tabung ni 




Note : lapo la ......... kat pantry dah kosong sbb diorg tak tambah stok sbb dah nk posa ....

8 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

syiok ar leh guling2..

meh2 sni ada biskut..

=)

amiey lee said...

wahhhh besttt nye..kta suka bila keje sabtu sbb opis sunyi...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: XKUAR??ERM,PELIK BINTI AJAIB NI..selalunya ok je sis..
klik je Follow tu,dia terus je cm bese..

@e_da said...

huh best time takde org kan.. tp sunyi... kdg2 jd bosan gak

♥cikmOt♥ said...

alhamdulillah, botol2 susu for storage dah bertambah...dalam koleksi baru ada 22 biji botol...kena tambah lagi ni...semalam baru order lagi 6...hehehe

syawalsimpsons said...

aku baru pas makan...heheheh

~aSHa~ said...

bukan takat baring2...tido je la...eheheheheh


akak dulu mula2 preggy kan mabuk2 lauk cina selatan...jadi...tido je la time rehat...kalo bos takde pun amik kesempatan jugak...

Amy Syaquena said...

beb ko dah tau ke baby apa , jangan lupa bagitahu amy tau...