Monday, July 25, 2011

Kesinambungan dr Entry Donut oh Donut

ahad ari tu 
awal2 lagi aku dah bgn kul 8am
aku try lagi buat donut 
tp kali ni guna resepi dr nojj

ok menjadi 
rasa not bad 
gebu ?? kureng ckit la 

yang penting doh aku naik 
tak cam dlm entry lepas 
langsung tak naik²

disebabkan terlalu xcited doh naik 
terus wat bentuk ..biar sekejap cam resepi nojj 
terus goreng ....mkn ngap..ngap...
lupa dah snap

ni je gambo sempat amik 
ni selepas sejam 

ari tu aku wat dlm periuk kan 
kali ni ubah buat dlm besen plak


masalah pada donut aku :
1. tak gebu sgt <-- aku bajet sbb tak uli lama kot
2. bentuk tak brape nk comey sbb tak dak acuan 
3. garing (brown) sgt sbb fahim sebuk melalak suruh aku restart games die 
berlari² aku


aku buat 2 cawan tepung je 
disebabkan tak brape nk cun 
next percubaan menjadi elok ckit baru leh bg jiran



Note : naik  sikit semangat even doh kembang tp tak brape gebu ..hikhik
fahim ckp sedap ...mayb sbb manis kot

10 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

perghh!! tetibe sy teringin ni kak oiiii!!!

ummiaqeef said...

bile menjadi rase mcm nak buat lg je kan.. hehe.. nanti kalau rajin nak buat lg.. huhu

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

kena try buat la dik ... aku pun tak brape nk jd2 lagi ...ahhahahaha

♥cikmOt♥ said...

aku ni kan, skil buat kuih akan datang time bulan pose...aneh sungguh

eima said...

@ummiaqeef

menjadi tu jd la .. tp tak brape nk jd ..hikhik
tp nk buat sampai bebetui gebu ...
buat nye kejap tp time nk tgu kembang tu lama

Amy Syaquena said...

cedapnya tapi sayang amy x suka buat kuih , selalu buat mesti x jadi tapi kalau masak lauk pauk x pe.. mengkin nak tunggu ko pos kat aku kot hehe..

eima said...

@Amy Syaquena

bleh ke dear pos...
lauk2 pun aku tak brape nk pandai buat...huhu

Amy Syaquena said...

lambat dear update entri hari nie , ko sihat ke atau busy..

~aSHa~ said...

wah usaha tangga kejayaan...akan ku ikuti jejak kamu

mama rifQy said...

rajin buat!!!