Thursday, July 28, 2011

Khairul Fahmi Che Mat = Aimi Harmelia Vs Dahlia Teck

patut la performance KFCM merundum
tak mcm Final Piala Suzuki dulu
asek bolos
buat aku sakit hati je tgk
rupenye ade mende yg terjadi 
skandal Panas & pertegangan ngan Jejari Runcing
tapi tatau  la kesahihannya

boleh tahan comey budak nih '
dengar cite budak kelantan 
senegeri la ngan KFCM (mmg org kelantan die akan cr org kelantan kan)

status FB cik jejari runcing 
pasal masalah cinta diorg ni 


gambar yang dikatakan mesra 
aku tgk tak brape nk mesra pun 
tp klu status FB c Jejari Runcing tu dah gitu betul la kot


aku tak kisah pe pun ko masalah skrg nih KFCM 
yang aku nk ko perform tebaik mlm ni 
jgn kecewakan rakyat Malaysia
jgn disebabkan masalah peribadi ...Malaysia Kalah




Note : nape aku tak penah terjah blog Jejari Runcing sejak pertama kali aku jejak ?? korg pk la sendrik 



Kesahihan Cerita ni Aku tatau .... korg jgn percaya sgt ni gossip je lebih kadang tu ....
Aku Hanya nk Malaysia menang malam ni 
kite perlu cari sekurang² 2 gol tanpa balas 

2 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ada gak trbc pasal ni..

erm,cmne pon mslh dihadapi,sy rasa xsptutnya pos sebegitu pada fb..

mmg hak dia tp..ntahla..menjatuhkan kedua2nya aje nanti..

moge terbaik utk mereka..

amiey lee said...

no komen at all... harap hubungan mereka bertahan...kang jadi mcm mawi n ina naim plak heee upsss aku salah cakap ke..kekekekkekeke