Monday, July 18, 2011

Lagi 2 BE utk Bulan ni


1 kat Blog ni 
1 lagi kat Blog Contest aku 

Yang dah jd ME pun dah ade
kejap je start 4 Julai 2011 tak sampai 3 minggu dah jd ME

Alhamdulillah 
bila dah sekali ade BE 
mmg slalu die muncul 
mmg Nuffnang tgh tgk potensi blog aku ni 


Anyway TQ Nuffnang
ngan Visitors


Note : cam ne ek nk biar BE tu dok lelama tak jd ME ?? ape aku kena wat ek ?? nk tips !!

13 comments:

aanie said...

tahniah...memang kalau dpt sekali, mesti dia bg lagi...hehe...

amiey lee said...

wahh tahniah eima....

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,rezeki!!tahniah sis..

p/s: sis mmg sempoi ponn!!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah babe..
ai manyak dh jg ME. sob.. sob.. ;P

maszmadi said...

tahniah.. bestnye kan dah dtp BE..... masz nyer ntah bila lar nak dapat.. huhu sedey nie.....

syawalsimpsons said...

tahniah

Bionic women said...

wah. banyak betul be, kita xder langsung ni.huhu

~aSHa~ said...

wah byknye...tahniah

Amy Syaquena said...

see betul tak amy cakap sekali nuffnang dah kasi Be pasti banyak lagi BE akan muncul..tahniah dear..

eima said...

@aanie

tu la ... alhamdulillah...

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

sempoi ek ... hihihi

eima said...

@maszmadi

org dulu 2 tahun lebih ... ni baru merasa ... saje je kongsi ngan kawan2

eima said...

@Amy Syaquena

ape amy ckp semua betui .. TQ tau.. tips2 amy