Thursday, July 28, 2011

Makan Sayur Jadi Ultraman ??

smlm dlm sejarah 27.7.2011 jam 7.30 pm
Fahim Request nk mkn sayur
slalunye aku curi² letak dlm nasi die 
koyak kecik² jgn bg die rasa 

smlm tetiba die ckp 
"mama ayim nk mkn sayur la nk jd men ultraman"

aku rasa aku la org paling xcited
rasa bangga sbb Fahim request nk mkn sayur

Nasi + Sup Sayur Sawi + Ayam Goreng


muka budak tak reti nk sabo time ngap sudu
terus telan .... semua gambo gegar 





Note : poyo kan mama dak kecik ni kan ... anak mintak nk mkn sayur pun kecoh ....


22 comments:

ch@ said...

uiii sedap tu, sup sawi dgn ayam goreng. yum-yum-yum. aunty pun nak jadi ultramen mcm ayim la. baru kuat.

Huda said...

wat muka comel makan sayur ek :) hehehe bagus..

syawalsimpsons said...

x pe kecoh....tu maknayer excited ngan perubahan anak2...berkongsi kegumbiraan..huhuhuhuh

Fida Ghazi said...

wah..fahim dah pandai makan sayur... goodddd boy! dah jadi ultraman nanti jgn fire2 orang tau!

SYANI said...

Aku selalu provok anak aku. Kalau tak makan syur takleh jadi Armor Hero..hehehehe

~aSHa~ said...

wah mana dia belajar tu..

harus anak aku pun gitu tu....baru nak makan sayur...ini skrg ni pun dah usia 5 thn tak makan sayur....susah tul nak pujuk...

maszmadi said...

memang akan rasa bangga bila anak nak makan sayur..... haha, jadi atromen tur.....

Nens Collection said...

wahh..bagus2!

Amy Syaquena said...

satu permulaan yang bagus tue beb , hope pasni fahim akan sentiasa request nak sayur..

Cute MuM said...

bagusnya fahim makan sawi..
uyun tak makan..

voucher tue boleh beli apa2 susu tepung brand anmum@anlene@frenleaf.. expired 31 jan 2012

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

bagus mkn sayur..

kena di ajar dr kecik..

eima said...

@ch@

aku pun suka menu Fahim tu ... klu die lambat sgt mkn nasi die ..aku ngap dulu ...hahahah

eima said...

@Huda


pyh benor nk amik gambo die nganga ...last2 paksa die suruh jgn nganga dulu ...

eima said...

@syawalsimpsons

anak tak penah nk mkn sayur ... mesti la hepi ...

eima said...

@Fida Ghazi

ye la .. klu tak aku dengki je ngan miyen sbb pandai mkn sayur kak

eima said...

@SYANI

ni dah puas ckp memacam ... tak jalan ... tp tatau nape smlm die mintak sayur...

eima said...

@~aSHa~

tatau la mungkin kawan2 kat taska kot...
tp kak eima slalu gak ckp ngan die bab jd otomen tu tp die wat tatau je ...

eima said...

@maszmadi

kan kan bangga kan ... bukan senang budak nk mkn sayur kan ...

eima said...

@Nens Collection

sronok ... sbb mak die pemakan sayur tegar...

eima said...

@Amy Syaquena

hopefully so dear... mintak2 la ...

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

waktu baby senang ... ape yg aku sumbat die mkn je ..skrg ni demand kemain ..ade nampak sayur kobis kecik halus pun die ngengada

eima said...

@Cute MuM

TQ bab voucher tu ...

sedap la sawi cuba mkn .. sayur fav aku tu