Monday, July 11, 2011

Mengimbas Kenangan Betul Tgk Gambar² Ni

dah petang baru nk up entry hari nih 
mood tgh mengemas dekstop aka pc aku sebenarnye
penuh ngan gambo² fahim
dah berat sgt dah 
pepagi klu on pc kena tgu die warm up sampai dekat setengah jam 
klu ko laju je dok main click² 
alamat nye semuanye dok kuar natang pop up error 
pas tu hang 

aku tgh dok transfer kat external hardisk
mendelete movie² ngan lagu² sape tah 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


wlupun ade hamba Allah offer nk bg sesuatu kat aku waktu die call aku td
nampaknya bkn rezeki aku la tu
sbb hari ni enPanjang tak pegi Salak Tinggi kot
klu tak, leh pi amik kat ko Lynn

tak dak rezeki la tu ... tak pe aku tgu next offer ko ek ...hehehe
wlu cam ne pun aku akan roger ko pas balik keja karang taww



Note : Malas nk letak gambo² sbb mata aku nk naik juling dah ...hahha

13 comments:

syawalsimpsons said...

nak tau gak..gambar pe tu

eima said...

@syawalsimpsons

gambo fahim la ... dr die baby sampai la ni ... byk tak byk dlm pc aku ..sampai lembab .... hahha

ummiaqeef said...

same la pc aku ni pun dah lembap. gambo byk kot ek.. nti aku nak clearkan lah. haha..

p/s : aku wat donut menjadik weh! ekekeke..

@e_da said...

lappy kat umah pun asik hang smlm penuh gambo mika.. balik ni keje transfer la gamaknya

cikmOt said...

samalah seme gambar dah selamat masuk dalam external...tak lama aku nak cuti 3 bulan kan...bahaya tinggal pc ada gambar ni..takut pengganti aku wat khianat...hahaha

.::Lynn::. said...

aku dah mula kemas2 kat pc... huhuhu

hyazz said...

weiii...simpan lam pendrive la...patot ler berat pc nyer

Amy Syaquena said...

Lappy amy pun hari tue jadi berat skg semua gambar dah transfer baru ok sikit..

eima said...

@ummiaqeef

tayang la wei ..nk tgk gak

eima said...

@@e_da

PC kite ni penuh ngan gambo2 anak je kan ....

eima said...

@cikmOt

tu la pasal ... mmg kite kena transfer... bahya ... due kite kan sama ..lelebih kurang je

eima said...

@hyazz

kak klu simpan kat pen drive ... mau 2-3 pendrive.. kat external hardisk je ...

eima said...

@Amy Syaquena

kat lappy tak de byk sgt gambo .. yg byk gambo ni pc opis... sbb kat opis je ade masa nk blogging bagai kat umah ... skrg nih fahim dah pandai nk main games je keja die