Tuesday, July 12, 2011

Menjengah ke Teratak Lynn aka HeaRT OF MiNE

lunch hour smlm dpt call dr sorg blogger ni
iaitu Lynn

dia suruh dtg umah sbb ade something nk bg aku
sbb dah lama jugak la aku tak pegi ngikut enPanjang p punch card
tak leh nk janji la aku akan sampai kat umah die 
tp dah klu mmg rezeki aku 
mmg kebetulan enPanjang kena pi punch sendiri 

aku sampai kat umah Lynn kul 7.40 pm 
waktu maghrib & waktu cik Lynn nk berbuka puasa
alahai kesian nye die kena plak melayan aku 

aku ingat nk dok kejap je 
c Fahim plak tak mo balik ...hahaha
macam ne tak mo balik, mende fav die dah dikeluarkan oleh Asyraff
otomen + raksasa + dinosour

tgk² jam dah kul 8.30 pm
aku jeling je abah suruh berbunyi ajak Fahim balik 
klu tak mau kul 9.30 pm baru cik Lynn sambung berbuka kot
dah la ade projek Cheese Tart plak pas tu

tp mlm semalam mmg enjoy
anyway TQ tau Lynn


Gambo muka mak budak tak dak 

Aliya Qaisara tgh kudakan mama die
budak kecik ni mmg klakar ..suka tau wat aksi² yg 'tut"



Fahim ngan mainan Abg Asyraff Hakimie
puas tau mama pujuk ajak balik 



ape ek cik Lynn bg aku ??
next entry aku tayang sbb aku tersgt lupa nk snap gambo bungkusan tersebut...kiki



Note : Hubby Lynn pun Friendly sgt sbb enPanjang leh berborak² rancak .. jarang tau laki aku gitu .... hehee

10 comments:

MRS. K said...

laki lynn memang peramaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. hiksss

cikmOt said...

sib baik la anak aku tak layan otomen2 ni..sebab yang sulung kakak...kalu yang sulung tu abang...lain lah citernya

syawalsimpsons said...

ok la tu..pas ni umah aku lak..heheh...syawal nak main ngan abg ayim..heheheh

Bionic women said...

wahhh..apekah itu????hehehe,,

.::Lynn::. said...

somi saya mmg banyak cakap...

eima said...

@MRS. K

betui mmg sgt peramah ....

eima said...

@cikmOt

fahim ni tatau la die ... semua yg berlawan die suka ... skrg nih boboiBoy plak

eima said...

@syawalsimpsons

Fahim ni pemalu la ...

eima said...

@Bionic women

hehehe ari ni pun lupa nk snap lagi la

eima said...

@.::Lynn::.

TQ tau layanan mesra korg .....