Tuesday, July 12, 2011

My 1st BE dari Nuffnang.... betul ke??


adakah ini BE pertama aku ??
Horeeeyyy


baru je aku komen kat Sinar Raudah aka amy syaquena
yang aku tak kisah as long as aku enjoy blogging 

alhamdulillah 
sbb aku ingat aku takan ade BE selama²nya
poyo kan 

anyway TQ kat korg yg rajin jengah blog aku ni 


Note : baru aku rasa cam ne blogger lain rasa bila BE ni dtg memunculkan diri....♥

20 comments:

syawalsimpsons said...

aku...x sempat nak rasa lagi...sebab BE x penah singgah pon.hehehhe

Amy Syaquena said...

Alhamdulillah tahniah beb! sekali BE dah muncul pasni akan sentiasa ada je percayalah.amy dulu pun camtue...

amiey lee said...

wahhh tahniahhh rezeki...alhamdulillah

eima said...

@syawalsimpsons

aku strat ade blog mei 2009 kot ... bygkan brape lama tu ...

eima said...

@Amy Syaquena

ye ke .. makna nye aku kena rajin je la ek ... hehehe

eima said...

@amiey lee

alhamdulillah ...
betui la tu ek ... itu mmg kompom BE kan

AnneRaini said...

tahniah tahniah...BE ni mcm biskut. kejap ade kejap takde..heheh

duri semalu said...

tahniah eima :)

aDieyZa said...

tahniah!!

ummiaqeef said...

hehe...semoga berjaya mengumpul duit, ekeke..

@e_da said...

congrats eima ada 3 BE tu.. ehhehe hope dia running byk2

~aSHa~ said...

sekali dtg terus 3 dia bagi tu...tahniah

:.nick.: said...

WOWWWWWW

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ahakz..sy xleh la nk tnjolkan lg coz xpnh dpt!!

p/s: sy rindu sumenya la kak oi...heheh..

eima said...

@ummiaqeef

hopefully so ....

eima said...

@~aSHa~

die kesian kot....

eima said...

@:.nick.:

uik ade ko ...
lama nyepi ??

eima said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA

ye la tuh .. semua konon ...

eima said...

@AnneRaini

tu la pasal slalu baca kat blog org lain...

Cute MuM said...

wah.. sekali 3 tue.. tahniah..pasni bertambah masyuk lah..